Monday, May 31, 2010

C H E N T A

hikhik :)
kedengaran agak gatal tentang title di atas.
jangan salah faham.
actually sy nk cerita something kat awak.
malam tadi sy dok lepak kat bilik kawan
(lepak hapemende law dh tertdo smpai pagi ?!)

then, sy ada tanya satu soalan yang sy rasa malu+ segan gila kot kat kawan D. =]

sy : weyh,korang seronok ke berchenta?
kawan 1 : (laugh) ko ni soalan nth pape la..
sy : cepat la weh. ak siyez nih nk taw.
kawan 2 : mcm la ang xpenah couple?
sy : mmg la pnh..tp bg ak,b4 ni ak couple je bkn cinte..bg ak as a teenager mesti try even once utk bercouple..baru lengkap idop sebagai remaje..hehe .. (wat muke kerang busuk)
kawan 1 & kawan 2 : -silent-
sy : (ckp dlm ati..) xpela,dorang xnk gtaw. -hampa-

lepas bberapa minit,otw naek tangga lepas amik air kat water cooler.

kawan 2 : ang taw x, law ang b'cinta kn,ang akan wat bnde yg ang ase b4 ni mcm "eei,perlu ke wt cmtu?"
sy : mksdnye??
kawan 2 : yela mcm bab mknn ke ape kan,contohnye bf ang suke bnde tu tp ang xske..nti ble ang jmpe bnde tu,ang akn ase nk try gk..law bleh ang nk taw gk ase bnde yg bf ang suke sgt tuh.
sy : ouh.

cerita 2

 psst,psst..korang..janji kat aku something boleh tak??nanti, kalau aku dah berchenta,korang jangan gelakkan aku ek =]

bhahahahahahaha [they laugh at meyhh!]
tu lah, aku pun teringin nak tengok macam mana ang berchenta nanti.



erkk..=/

No comments: