Sunday, May 30, 2010

sMiLey banyak2 :):):):)

setelah 3 hari bosan duduk saja x buat apa,baru lah tadi saya dan kawan2 decide nak gi jalan2..
nak keluar kawasan asrama rm2 untuk pergi balik..
so,kami pun gi jalan2 kat dalam kawasan institut je..hehe.
duit pun bajet sikit.. :)

jalan sikit, snap gambar ,jalan sikit, snap gambar !
syok tau :)

atleast terisi la juga waktu lapang pada hari ini.
saya seronok! :)

ada banyak lagi gambar kami.
tapi sory kepada geng2 yang lain.kami pergi tanpa awak.
sebab awak keluar kan tadi ? :]
hope next tyme kita boleh enjoy macam ni lagi eh ? :)

love,,
GJD wannabe~

2 comments:

Anonymous said...

Terima kasih atas informasi menarik

izzatizamburi :) said...

welcome..cik anon nie mesty terkomen kat entry yg salah ea?hihi..takpe..papepun thx sudi singgah :)