Monday, June 14, 2010

sorry sorry sorry

hye diary!
sory abaikan awak..
lama gak eh! =/

saya bukan tiada masa untuk meng'update' tapi saya..
segan la nak tulis blog di rumah.

sebab : bila saya online je,bukan seorang,tapi adik pasti berada disamping saya!hehe.
 *awak faham kan maksud saya?heh. ;)

well,sejak sampai rumah ni,saya just go on with the flow.
best taw! :)
hari tu saya,ibu,kakak,adik 1 dan adik 2 pergi jalan2.
seronok sangat bila keluar enjoy perempuan sahaja macam tu.
heh.
bukan ta ingat abg 1 dan abg 2, tapi dah mereka pun takde kat rumah masa tu.
heh. ayat cover. tapi mmg betul ok! :)

cerita 2
haa.. yang ni lagi best.
semalam abg 1 bawa gf dia datang rumah!
mungkin bakal kakak ipar saya, insyaallah.. :)

cerita 3
next week mungkin nak ke port dickson.
holiday sikit dengan family.
tapi xtahu lagi abg 1 dan abg 2 boleh join ke tidak.
tunggu jela cmne :)

pe lagi eh na cite?
habis kot?erkk.. =/
nanti saya free update lain okeh! :)


bubye miss diary :)
*diary saya comel,boleh tukar2 jantina (*_*)

love,
GJD wannabe~

Thursday, June 03, 2010

minggu lepas


ini cerita minggu lepas.
tapi saya tak kira, nak gak post.
walaupun tak berapa penting tapi nak gak nak gak !
okeh,baru saya paham dan sedar ini blog saya so, hak saya, suka hati saya :)

hari tuh, saya baru bangun tido.
pukul 10 pagi kot.
*saya solat subuh ok,cuma tido semula je.haha.
then, bangun2 rasa seperti nak sheshe(mksdnye terkucil.hehe)
pastu dalam keadaan tergesa-gesa (wah,skemanya!),saya terus membuka pintu dan meluru ke toilet.
tapi tiba2 perjalanan saya ke toilet terstop!
wanna know why?
this is the reason!
gila.ini memang gila!saya terkejut gila bila ternampak seekor makhluk tuhan nih!
mahu tak terkejut?
bilik yang saya tiduri itu berada di tingkat 2 blok.
just imagine macam mana cicak besar ni boleh naik?
mungkin terikut dalam beg mana2 pelajar?
mungkin dia adalah cicak besar ajaib yang ada sayap?
atau...
mungkin seekor cicak jadian?
*eeeeeeeuuuu~~ ngeri =]
tu je nak cerita.
kawan saya nak curi2 tengok apa yang saya tulis lah pulak.
tak mau lah tulis lagi.
-tamat-

love,
GJD wannabe~