Friday, July 30, 2010

penting dan perlu beritahu sekarang.

hehe.datang lagi pula :)
lupa yang saya nak bagitahu awak.
pasal pasal pasal ingat tak hari tu saya kata result saya menurun?
hehe.
sebenarnya result tu tersilap.
actually ia menaik.
tapi tapi tapi 0.02 je.
hehe :)
menjadikan result terkumpul saya bagi sem 1 dan sem 2 adalah 3.52.
happy la juga at leastt ada gak naiknya.bukan senang taw! :)
hope untuk sem 3 ni saya akan dapat result yang lagi gempak.
doakan saya okeh? :)

love,
GJD wannabe~

aktiviti bajet





hye,my lovely diary! :)
lama tak jumpa awak.miss awak ;)

hari ni saya nak cerita kat awak pasal keadaan saya yang tenat.
dalam KEWANGAN!hehe.
tp everything turns ok bila ibu bank in duit kat saya rabu lepas :)
thanks mummy, i love you!

ouh,tp bkn itu yang saya nak cerita.
post kali ni saya nak cerita ngn awak pasal aktiviti kelas saya
yang kami buat secara bajet di tepi tasik.
ala ala picnic gitu.
tapi tak banyak sangat gambar menarik yang ada kat saya.
ni aje yang ada.....


ouh,nmpaknya internet sangat slow.gambar saya berkayak tak dapat upload byk2.

dan seterusnya gambar kami pelajar perempuan sekelas(buukan semua)).ada yang tak dapat datang.sangat rugilah kamu!hehe :)..*ayat macam paria sikit =]

ouh lagi 1,hari 2 kami ada buat princess night.tapi tapi tapi saya tak boleh upload sekarang la..nanti saya upload lain ek?sory.. :)

love,,
GJD wannabe~

Friday, July 16, 2010

nak bayar janji, boleh?


hehe.. saje je nih nak upload gambar2 sambutan kad terbesar tu je.. :)

parts of classmates 1

parts of classmates 2

kami :)
*ade lg yg missing sbnarnye :)

perkara yang diraikan! :)
yeah, KAMI d best! :)

love,,
GJD wannabe~

satu hari dua kali


ouh,diary!
awak tak kesah kan klau saya post banyak2 kali pun kan?
saya tahu awak lagi suka :)

actly saya nak bgtau awak.
ada satu lagi blog terpilih yang saya dh jd follower dia!
saya suka lah baca blog orang yang macam dia.

U N I K kot.eh,ntah la. :)
best baca blog yang lain dari yang lain mcm nih.

love,,
GJD wannabe~

original.

hello!
sekarang saya nak bgtau kat awak..
yang.. yang..
yang sebenarnya saya dah carikan awak kawan baru.
haha..bukan lah owner baru..
tapi supaya awak tak sedih bila saya jarang jumpa awak.
ok tak?
tapi awak tak boleh jumpa dia.
saya janji saya jaga dia dengan baik ok!
nanti ada masa saya introduce awak kat dia okeh? :)

miss diary, awak nak tahu?
semalam kan, ipg saya telah pun officially listed as 1 of the Malaysia Book of Record!
haa... bangga tak?huhu :)
sebabnya gigantic card yang kami buat telah beat record budak sekolah V.I, K.Lumpur iaitu dua kali ganda..
:)


gambar kadnya saya tak boleh nak upload lagi la..
tersangat lah besar sampai tak ada yang perfect.
nanti dah dapat saya upload ok!
tapi gambar with friends of coz lah ada..

ha..tu lah nmpak sikit2 kad tu..satu dewan besar kad tu je :)


2 jela dua gambar yang ada.. yang lain ada tapi tak best nk letak..

love,,
GJD wannabe~

Saturday, July 10, 2010

tersentap


hello,miss diary! :)
hm, ary ni mood saya kureng sikit la..
rasa macam tak best je..
sebab KAWAN.
tadi saya pergi ke bilik membe nih..
masuk2 je bilik mereka, terus dorang macam hide something dari saya.
klau in silent tak pe la..
ini.. "sshh,sshhh..diam2 jangan bagitau.."
apa awak rasa klau awak kat tempat saya?
saya bukan nak tahu sangat rahsia tu tapi at least klau btul2 tak nk share,
sorok la cara baik.. =(

pastu pergi makan di cafeteria asrama..
tibe2 ada seorang kawan ni bagitaw..
"eh, malam tadi aku mimpi kau weyh.ko jatuh,,pastu ko bangun then gelak2..pastu jatuh lagi,bangun lagi,gelak2 lagi.."

*awak,awak rasa awak tahu tak apa maksud mimpi tu?....

ok lah, nanti bila2 saya free kita jumpa lagi okeh? hug hug! xoxo :)

love,
GJD wannabe~

Friday, July 09, 2010

kejayaan.

"hye semua..mari dekat, mari dekat.."
haha..cuba teka saya ambil quotation t'sebut dari iklan apa?
tik tok tik tok
time's up!
saya tak pasti iklan apa tapi tentang sheila rusly nk masak telur dadar dengan mayonnaise tuh.hehe.

k, back to basic.
actually, post kali ni nak cerita tentang 2 kejayaan yang
telah dikecapi semalam.
yeah!
1) claz kami telah terpilih secara tiba-tiba dan sangat 'last minute' untuk mengendalikan sebuah majlis kecil
iaitu program zikrullail. tapi dengan berkat kerjasama dan usaha kami, majlis berjalan dengan sangat lancar dan semua kelihatan happy. big clap 4 us! ;)

2) habis je majlis, saya terus ke bilik kawan. pinjam lappy beliau dan m'buka halaman blog fav saya. baca punya baca.. oops! "ouh, blogger m'ceritakan tentang kawan lama saya!"ok,now i know where've u been.. " ". saya baca dengan penuh minat. selesai m'baca.. .. :)

saya pun tak tahu knapa, tapi saya seronok dengan itu. tapi. there's one thing in my mind yang asek ingat je.
tiba-tiba saya rasa nak cari semula keluarga angkat saya. i've bn searching 4 them through internet, but sadly i couln't get them. saya sbenarnya xtahu sangat bab2 cari ni. stakat type nama kat google tau la.
how i wish we can meet again abah, umi, abg anep, abg kohir n abg zul =(
bnyak bnda saya nak cerita dengan semua. since my upsr,pmr spm n even now.
harap-harap 1 fine day, kita akan jumpa lagi.

miss diary : ouh,c'mon.enough wit dat.
me : ok. (",)

love,
GJD wannabe~

Wednesday, July 07, 2010

sepintas lalu

miss diary.
i've so many things 2 inform u.

1.i'm now in kedah .
2.i didn't bring my lappy along.so i guess u knew y .. ryte?.saya akan kurang kongsi cerita2 dengan awak.
3.i got my result already.it was teribble! menurun okeh! saya malu. itu pasti. =/
4.muet pun saya dah dapat result. oops!saya tak puas hati dengan itu. decide nak ambil lagi sekali.

sekarang saya tengah curi masa untuk pinjam lappy kawan just to contact ngan awak tau!
skrg dah terubat. gonna miss u again.

love,
GJD wannabe~