Friday, July 30, 2010

aktiviti bajet





hye,my lovely diary! :)
lama tak jumpa awak.miss awak ;)

hari ni saya nak cerita kat awak pasal keadaan saya yang tenat.
dalam KEWANGAN!hehe.
tp everything turns ok bila ibu bank in duit kat saya rabu lepas :)
thanks mummy, i love you!

ouh,tp bkn itu yang saya nak cerita.
post kali ni saya nak cerita ngn awak pasal aktiviti kelas saya
yang kami buat secara bajet di tepi tasik.
ala ala picnic gitu.
tapi tak banyak sangat gambar menarik yang ada kat saya.
ni aje yang ada.....


ouh,nmpaknya internet sangat slow.gambar saya berkayak tak dapat upload byk2.

dan seterusnya gambar kami pelajar perempuan sekelas(buukan semua)).ada yang tak dapat datang.sangat rugilah kamu!hehe :)..*ayat macam paria sikit =]

ouh lagi 1,hari 2 kami ada buat princess night.tapi tapi tapi saya tak boleh upload sekarang la..nanti saya upload lain ek?sory.. :)

love,,
GJD wannabe~

No comments: