Friday, July 09, 2010

kejayaan.

"hye semua..mari dekat, mari dekat.."
haha..cuba teka saya ambil quotation t'sebut dari iklan apa?
tik tok tik tok
time's up!
saya tak pasti iklan apa tapi tentang sheila rusly nk masak telur dadar dengan mayonnaise tuh.hehe.

k, back to basic.
actually, post kali ni nak cerita tentang 2 kejayaan yang
telah dikecapi semalam.
yeah!
1) claz kami telah terpilih secara tiba-tiba dan sangat 'last minute' untuk mengendalikan sebuah majlis kecil
iaitu program zikrullail. tapi dengan berkat kerjasama dan usaha kami, majlis berjalan dengan sangat lancar dan semua kelihatan happy. big clap 4 us! ;)

2) habis je majlis, saya terus ke bilik kawan. pinjam lappy beliau dan m'buka halaman blog fav saya. baca punya baca.. oops! "ouh, blogger m'ceritakan tentang kawan lama saya!"ok,now i know where've u been.. " ". saya baca dengan penuh minat. selesai m'baca.. .. :)

saya pun tak tahu knapa, tapi saya seronok dengan itu. tapi. there's one thing in my mind yang asek ingat je.
tiba-tiba saya rasa nak cari semula keluarga angkat saya. i've bn searching 4 them through internet, but sadly i couln't get them. saya sbenarnya xtahu sangat bab2 cari ni. stakat type nama kat google tau la.
how i wish we can meet again abah, umi, abg anep, abg kohir n abg zul =(
bnyak bnda saya nak cerita dengan semua. since my upsr,pmr spm n even now.
harap-harap 1 fine day, kita akan jumpa lagi.

miss diary : ouh,c'mon.enough wit dat.
me : ok. (",)

love,
GJD wannabe~

No comments: