Saturday, July 10, 2010

tersentap


hello,miss diary! :)
hm, ary ni mood saya kureng sikit la..
rasa macam tak best je..
sebab KAWAN.
tadi saya pergi ke bilik membe nih..
masuk2 je bilik mereka, terus dorang macam hide something dari saya.
klau in silent tak pe la..
ini.. "sshh,sshhh..diam2 jangan bagitau.."
apa awak rasa klau awak kat tempat saya?
saya bukan nak tahu sangat rahsia tu tapi at least klau btul2 tak nk share,
sorok la cara baik.. =(

pastu pergi makan di cafeteria asrama..
tibe2 ada seorang kawan ni bagitaw..
"eh, malam tadi aku mimpi kau weyh.ko jatuh,,pastu ko bangun then gelak2..pastu jatuh lagi,bangun lagi,gelak2 lagi.."

*awak,awak rasa awak tahu tak apa maksud mimpi tu?....

ok lah, nanti bila2 saya free kita jumpa lagi okeh? hug hug! xoxo :)

love,
GJD wannabe~

No comments: