Tuesday, November 02, 2010

hullahupp!!

hari ni saya exam paper bm1..
alhamdulillah..lega bila soalan yang keluar semua saya dapat jawab.
lepas ni ada gap.
sempena deepavali
saya and geng punn dah plan awal awal.
kali ni cadang nak gi jalan jalan kat sungai petani
nak g tanjung dawai lah, makan gulai lokan lah,
mandi kat 'the carnival' lah.
tapi semua tu akan tinggal harapan dan impian
kalau cuaca berterusan macam sekarang.
hujan hujan dan hujan.

malam tadi saya tension study lahh konon.
boring sangat then saya ada edit gambar kawan kawan dan saya.

jamuan akhir ppismp di Bendang D' Kelubi :)

so so so.
itu je entry untuk kali ni.
semoga ketemu lagi.. wink! ;)

love,
GJD wannabe~

No comments: