Tuesday, November 09, 2010

paul smith la sangat kann..


erm..kesian betul nasib hari ni.
dah la soalan maths tadi susah. then ingatkan bila keluar boleh laa hilangkan sikit rasa tension.
rupa rupanya hampeh!
tak pasal pasal duit kena spend beli purse.
* okayy dah boleh stop mengeluh.

haha.mesti nak tahu kenapa kann?
okayy saya cerita dari A sampai Z.
tadi lepas jawab paper maths saya keluar ngan para peminat. (sila rujuk belah kanan blog)
ouh tambah lagi sorang. keyna :)
konon nak pergi laa tengok baju murah.
ye la kann sempena banjir minggu lepas.
sampai sampai kedai baju tuh, memang superb lahh!
murah gila kott.
kain baju kurung 4 meter rm6 jer! nak kata kotor takde punn.
siap dalam plastik lagi. tapi kena la pandai pilih kann.
tapi takde sorang punn beli.
sebabnya terlalu sesak. macam macam bau ada. pening !
then, kami punn jalan laa ke kedai sebelah.

dengan gaya ala ala penari mak inang, sambil jalan tangan dihayun. tiba tiba..
'pluppp!!' (macam tue la kott bunyinya)
selamat lahh sudah beg duit saya berenang renang dalam longkang yang airnya macam teh ais.
marvellous! terpesona kejap , tau tau ada sorang pakcik ni tolong ambilkan beg duit saya.
hehe thanks pakcik ,semoga murah rezeki pakcik :)
cepat cepat keluarkan 
  • duit yang takdela banyak sangat
  • tiket bas nak balik selangor 15hb nih!
  • resit ic baru
  • kad ATM
  • lesen
ambik kauu! ngan bau purse dah memang kengggg giler. pasrah jela..
terus pergi cari purse baru.
takde lahh sebijik macam  nih..ada laa iras iras sikit cuma mine is blue! :)


haha. walaupunn tak ori yang penting cantekk! :)


4 comments:

simfonikasih said...

dugaan ozi...
sbr je la ye..:-)

fara keyla said...

hey sygg,,bru perasan sumthinn..
bkn ke ko ske sgt biru & ta ske pink?
tp ur blog..ahha~
act pink is suit 4 u..
siyezly! :)

Anonymous said...

hahahha.... kesian ko ozie...
malang nye nasib purse masuk longkang...

saya gadis baek :) said...

s. kasih : hehe. 2 laa. sabar jela.nasib baek purse punn x ori!haha :)

farah : haha. bukan lahh! ari 2 tgk templates, pink je yg mcm attractive. biru tak langsung! saje nk cube bnde br.. :)

anonymous : heh?ok..err, laen kali sila letak nama yerr! haha. bkn ape, sje nak bagi popular :)