Tuesday, January 11, 2011

fanatic

seperti yang telah dijanjikan. todayy im gonna show u guys my .. kipas susah mati ! HAHA. koyaa betol !
andd, harap maklum. sape sape yang bertuah je dapat masuk dalam blog nie tau. so, sile berbangga ! :PP


oke sekarang kite mulekann dulu dengan peminat yang ketujuh. yang laen kelas tuee :D
name die cik NSS. name glamor keyna. die ni laa yang selalu naek turun bas ngan aku dari selangor ke kedah, dari kedah ke selangor. die selalu takde dalam gambar para peminat sebab we're in diff classes.


yang nie pulakk, fans sekelas. tapi segan nak ngaku. buktinye ? diorang jadi follower ak !HAHA. sile jangan meluat. ingat. anda adalah orang yang bertuah ! hehe :P
oke dari kiri atas ke kiri bawah. cik fify, cik fiqah, cik azie, cik ieqa, cik yana dan cik nisa.
yang laen ? kire belum bertuah lagi laa tue nak masuk dalam blog nie. please try again later .heh, BAJET kann? :D

*ouh, lagu blog dah ditukar. macam tenang sikit nak bace kann? hehe. dah dah jangan melalut banyak banyak. gotta go ! chowchinchow. adios amigos !

4 comments:

simfonikasih said...

cam knal je org yg dlm gmbar 2...;-)

saya gadis baek :) said...

eh ? kenal ke?
cepat ambik. bawak die balikk.
saje je bg tumpg kat blog nie kejapp.
hehe :PP

Miss ieDa @ dato' siti said...

waaaahhh...dia je yg ade fan la..hhahahaa....

saya gadis baek :) said...

haha kann?
takpe. persyaitonnkan smue entry merepek nih!HAHA :P