Saturday, January 01, 2011

hoppo now yoes!!



lots troy how wos ot, of all ur words chonge to 'O' sonds?
oooyouww! horroble royte?
lets try how was it, af all ur words change to 'O' sounds?
eeuuwww!horrible right?
mau rompong idong aku kalau gune bahse tue lame lame!
eh eh! lupe nk wish.. HAPPY NEW YEAR!!
yeah yeah yeah! malam tadi tepat jam 12:01 am,best best korang dengar 'letuppp letappp' bunyi bunge api, aku dengar 'kroohhh krehhh krohhh' orang berdengkur dalam bas!HAHA saba jela.. 


pagi tadi sampai jitra exactly at 4 am! dengan mengong mengong muke selebet muke busuk aku turun bas. naek teksi bayar rm5. naek blok letak barang. lepak lepak jap, pengsan sekejap, bangun pulakk, lepakk bilik kawan. dah agak lame lepakk baru ade kesedaran nak kemas brg kat bilik. habuk tak payah cite. 8 inci you!!. kemas kemas sikit,bersin bersin banyak! mau terkeluar rahang aku asek bersin je! kul 11, berchenta kejap, pastu pengsan pulakk. bukan penat mengemas, penat asek mengeluarkan toxic badan ikot mulut and hidungg!terbaek!


sekarang? membebel sorang sorang dekat blog ni haa.. perut dah kejap kejap keroncong, kejap kejap rock, kejap kejap bersyair, bersajak, bernasyid, blaa blaa blaa sume lengkap! nasi putih, tomyam campur dan fresh orange dah t'sedia atas meja! here i come!!!!!!!!!!!!!!!!eh? hilang?! huh. angan angan!


oke B A B A I nk g cari makanan! sssshhhhh :D