Friday, January 21, 2011

mood

thank you. 
lepas bace blog kamu, saya gelak kejap :D
lepas nk dekat sehari wat muke sembelilililit ! haish tak suke !

orang kate kalau bergurau kena la bertempat.
kalau melampau sangat pun tak elok jugak.
lagi lagi di pagi hari.
patutnye kena la mulakan hari dengan senyuman bukan dengan hati yang sakit.
effectnye satu hari kott.
aku memang bukan jenis cepat marah andd tak suke nak marah.
tapi kalau btol btol tak tahan, bile marah pun aku cepat reda. tanye puan ibu kalau tak caye.
kalau boleh memang tak nak sikit pun rase tu dalam hati, sebab takut aku akan berdendam.
secare jujur, tadi memang aku dh hampir nangis.
kalau dah gurauan tu sampai buat orang menangis, tipu la kalau kate kamu tak tahu yang gurauan tu sememangnye dah melampau.
erm, fikirlaa sendiri.
saya tak tujukan kat sape sape, kalau kamu makan cili, kamu la yang rase pedasnye.
sorry i have to say this, just to share a fact that memang ramai orang dh tahu tapi still buat.

sorry. sorry. sorry. saya memang dah tak tahan nak pendam sorang sorang :(

2 comments:

Lyn Zulfa said...

aku dikecualikan!! ahahaha :p

saya gadis baek :) said...

ape ni ape ni?
ta paham ! :P