Sunday, January 16, 2011

thanks sebab bagi cuti hari nie :D

selangor VS kedah :P

"Allah selamat Sultan Mahkota,
Berpanjangan usia di atas Takhta,
Memelihara ugama Nabi kita,
Negeri Kedah serata-rata"
Kedah negeri kedua aku. so, sempena birthday sultan Kedah hari nie, aku nak menunjukkan penghargaan aku sebab dah bagi aku duduk dengan aman kat sni selama setahun setengah :P
kalau nak tahu, yang kat atas tue adalah lagu negeri Kedah. memang pendek kalau nak dibandingkan dengan negeri Selangor punya lagu. tapi pendek pendek die pun, agak terkial jugak aku nak hafal waktu awal awal masuk sini. ngee :D erm, dok kat Kedah nie memang best. sebab makanan murah. rakyat jelatanye pun tak teruk sangat. jalanraya tak busy. yela, kalau nak compare kat KL nu,, aku bersyukur sebab ditempatkan di sini. atleast, alhamdulillah setakat nie aku tak terjebak ngan benda benda yang tak elok. lepas tue, Kedah dekat ngan Perlis and Langkawi. macam macam pengalaman aku dah rasse sepanjang dok kat sini. 
gracias Kedah! :PP

No comments: