Sunday, January 09, 2011

today.

assalamualaikum, haii, hello, ahlan wasahlan, sawadikaapp, vanekem ! :P

hari ini hari ahad. hari ini sembilan januari dua ribu sebelas. hari ini kawan baekk saya sudah dua puluh tahun. hari ini dia tidak online. hari ini dia ade di kampung. hari ini saya nak tulis pasal dia. hari ini dia tidak boleh baca entry ini. hari ini saya dah curik gambar dia sikit sikit. hari ini saya mintak maaf dekat dia sebab dah curi gambar dia :D



oke, dah penat dengan 'hari ini' ! well, as u know, today is my love, my moshi moshi, my beloved fara keyla's birthday! cik fafaw sayang,,happy birthday, BFF! tiap hari sayanggg.... u know what? today i'm gonna tell u guys whyyy i love her! :P
pertama : she super duper knows how to make me smile!
kedua : she sangat sangat sabar with me.
ketiga : she always supports me in everything! 
keempat : she even called me pu3, when i was in form 3, why ?? ngeh ngeh ngeh :D
kelima : sebab dia ade dimples! sangat dalam. jealous! and looks very cute with it.
keenam : cause you amazing, just the way you are~
ketujuh, kelapan,sembilan,sepuluh? taon depan tuntut ! hehe. actually, sangat banyak anddd tak tertulis kott. yang penting, i love you! mmuahh mmuahh mmuah! HAHAHA. over kann? tak kesah! :P

andd, to my friends yang laen, liza, dayah, t-ha, syafiqah,,happy birthday jugakk! god bless you!

B A B A I !! :D

4 comments:

fara keyla said...

sumpah kaw da wt aku nanges!
so sweet of u sygg..
thnks sgt2 weyh..tharu gile..:)
thnks..thnks..allah je yg bley balas sume ni..

saya gadis baek :) said...

eh eh.
dh bce ke?
hehe :P
ur most wc dear! :)
ini je yg ak leyy wt 4 ur bday!
sorry :D

fara keyla said...

weyh..ni adiah bday paling best kott..siyez!
bkn senang nk dgr kaw wt luahan hati..haha
thnks taw..:)

saya gadis baek :) said...

hehe okkay!
im so glad you appreciate it :D
BFF forever! ily :PP