Saturday, February 19, 2011

im so HOT ! hehehe.


mesti korang macam
'eeeuuuwww gilew dy ni ! '
kan?hehe.
actually, kali ni aku nak cite pasal perubahan cuaca yang memang 'ohhhtidak! panas betul' sekarang nih.
bukan nak kate aku HOT macam korang korang pun :D

tu ! nampak tak? giler panas okkay..
kalau siang, memang aku prefer duduk diam dalam bilik.mane tak nye, dok dalam pun rase bahang, ape lagi kalau nak merayau kat lua tuh..tak lalu den..

okeyy..abaikan kain kain yang disidai :)

nak tengok gambar pun, ase mcm nak kecikkan mate. panas wok !

haihhh. lagi la pulak aku duduk kat kedah ni. memang terbaek wokkk !
tapi panas panas pun, aku still boleh adapt. alhamdulillah.
cume tu la..kena hati hati sikit bile cuace camni..
salah care sikit, mula la demam lah ape lah..
so,,

sila update bekalan air anda selalu ye..

untuk pastikan kita sihat,,banyakkan lah minum ayaq na... :D
takpe kena g toilet selalu, jangan kena gi hospital kena masuk air sudah! hihi :P

okey la okey la. perlu ke toilet sudaaaa.. TATA ! :)

No comments: