Friday, February 11, 2011

kurasakan..seperti hidup semula.. :D

tajuk wajib over. 
tapi  macam la kau tak tahu kan? tu lagu dalam cerita cuti cuti cinta . alaa yang ade incik farid kamil c handsome tuhhh :P
okkay. enuff. well, sorry guys! lame tak hapdet blog !
im sory im sory im sory im sory im sory! 
ecececeh..macam inianwarhadi laa pulak! heeee. sure u guys pon tengah syok follow video video beliau kan? fyi, dy pun a loading teacher taww! same profesion ngan i you! jangan jelessss! :D


okeh okeh. suke sangat cakap banyak. ce citerr je nape dah lame tak hapdet blog. kann senang! :)


actually u olls, start isnin lepas i demam. yelaa, baru balek dari selangor kan. ate..biaselah tu..bila dah demam, cik asmaradana pon seronok laa. dapat member, dy pon sibuk la berkenalan dengan cik sulesume. so, lepas pergi hospital dengan cik arisya, cik melah dan cik azie, dapat laa dessert tambahan untuk setiap kali waktu makan. ohh, banyak gile sekali telan! tapi demi sihat, ececewahhh aku pun makan jela :D

macam nak termuntah okeyy!

haaa..amacam? banyak ke tak? bagi aku banyak laa jugak!
ubat asthma, demam, selsema, batuk, antibiotik and ntah hape ntah lagi..
tapi sekarang, berkat ketidakdegilan aku supaya makan ubat mengikut arahan doktotttt, aku sudah kembali sihat wal'afiat dan dapat berblogging semula ! yeayyy ! :D

okey la okeyy la. nak layan video anwarhadi lagi. babai ! xD


6 comments:

[S 0 y A][G 0 r g E 0 u S] said...

yeewwwwww anwarhadi is MINE,hahahha
im sory im sory im sory,,hahahhahah
eh ni lg best la,,si adam comel tuh,,kat wall aku,,aku ske budak utara,,sbb dorg ensem,,errrr

saya gadis baek :) said...

haha okeyy he's yours..
taknak pun :P
aku pun ngn org utare gk..
ryzal ! :D

[S 0 y A][G 0 r g E 0 u S] said...

haha,,okayy amikk terosss ryzal tuh,,cop ryzal org utara ek?
wei series english die superb
tu anwarhadi..
yang adam tuh logaht utara die superb!

saya gadis baek :) said...

erm yupp xsilap..
org AS :p

[S 0 y A][G 0 r g E 0 u S] said...

ta payah nak AS,,ak pikir td amerika,,upenye alor setaq

saya gadis baek :) said...

hahaha no lahhh!
alor star jew hubby i :D