Saturday, March 12, 2011

oOoOo..kem tok sakah~~

wuuuu..assalamualaikum semue ! im back !! :D
okkay, today ai nak update sikit sikit je pasal kem BIG yang ai attend dat day! 
syiokkkk sangat!!

lokasi kem : Kem Tok Sakah, Lumut

malaslahh nak type panjang melalut merepek..tengok gambar dah boleh paham kot kan kan kan?? :P
here we go! :)
on d first day.semangat la baru nak gerak!

aku pun dan terseyum lagi..nanti kau !rasakan ! :D





dalam bas ke Lumut :)


sesampainya di tapak kem :P




ahli khemah ai :D




okkay,care pasang khemah kami salah. so, kena bukak n pasang balek ! terbaek !




tapak mendirikan solat jemaah. syok okayy!tepi laut gitu.. :P


on d next day. jungle trekking :D




hiyahh hiyahh! semangat !!




rest n go sekejap :D




d puncak ! jurulatih anyam tikar untuk dibuat alas duduk :P




yeahhh! sesi masak memasak pun bermula ! :P
nmpaknye peserta pun nak join cara anyam tikar . bagus bagus :D




khazanah hutan :)




wahh! akhirnya sampai jugak !kepenatan tapi masih sempat mengePEACE..hehe




obor- obor terdampar !kesiannnn ..


subhanallah :D


bersama para peminat! macam biase laa..hehehe




Tuan Azman (kem.kom) dan Tuan Yus (jurulatih)




ahli kumpulan :D




cikgus cikgus pemulihan :D


muke memang pergghhh terbaek lepas abes kem !

*gambar mase aktiviti kayak tak dapat d upload sebab tak berani bawak kamera takut masuk air.gambar malam kebudayaan pun takde sebab tenggah resah gelisah nak berlakon depan pengarah sampai lupe nak pegang kemera !hehe..btw, group ai dapat no. 2 taw!!heheee aishh dah dah jangan taqeburr!:D
sory mory ! :D

dats all jela sikitsikit yang boleh d share. yang pasti i really enjoy d camp ! best sangat ! walaupun kena mandi air recycle dari kolam belakang (yg ade biawak, sisa makanan, air mandian) ,kena denda bawak life jacket masuk hutan, dipaksa oleh kem kom untuk buat persembahan nyanyian d depan para jurulatih d tengah tengah hutan, masuk air gune sport shoes, salut diri dengan pasir pantai, tanam diri, kayak terbalik, kena marah..takpe !masih cinta !hihi..thumbs up !thank you ! :D

6 comments:

Miss ieDa @ dato' siti said...

like..like..like..like...nak p lagi...mandi ayaq beywak

saya gadis baek :) said...

HAHAHHA..
taw xpe..dh la beywak bleh thn besau besau lako!yekyek!!! :D

[S 0 y A][G 0 r g E 0 u S] said...

kak,gmbar first tu ddk ke diri,,awat nmpak pendek,,ang tinggi kot aku rase,hehheheheh

emily said...

hello...=)
bestnyer g big!!!!!!

nak g gak!!!!

seronok tgk gambar2 awak..=D

mila lalola~ said...

likeeee!!! tambah2 yang kayak terbalik 2... hahahaha

saya gadis baek :) said...

soya : nmpk pendek ek?haha..xtaw la..sbb dh makin gmok kot..hwahahaha
emily : btol3..best gler cik emily oiii..rugi awk tesl..hehe :D
mila : hahaha..kayak terbalik mmg best giler!!xpsal2 sa tarik mcm org lemas!hahahaha