Sunday, April 10, 2011

aku semakin sakit....

HATI
yess, aku semakin sakit hati.
pernah tak korang rase macam ni?
hati sakit rasa macam nak pecah, tapi bila tengok luaran korang memang orang lain takkan nampak.
tapi kalau laa hati kita ni duduk kat luar, aku rasa dah lame orang sekeliling aku lari lintang pukang
masing masing takut tengok keadaan aku.
sakit yang kadang kadang sampai tak boleh nak cakap
bila solat je aku rasa tenang
bila aku dengan kawan kawan aku happy
tapi bila sorang sorang sakit ni jadi !
haissshh!
bila aku bangun tidur, fine aku still fresh.
tapi bila aku ternampak something yang berkenaan
hati aku jadi macam kena cucuk
gila betul tak sangka aku akan dapat sakit ni.
TERIMA KASIH sebab bagi aku rasa macam ni.

tadi aku terjumpa quotation ni


"The shortest distance between a problem and it’s solution is the distance between your knees and the floor. The one who kneels to Allah can stand up to anything."



okayy aku yakin sakit ni takkan lama.
aja aja fighting ozie ! chaiyok chaiyok !!! :)

 dont worry friends. im okay :D

 

6 comments:

missleana said...

ko sakit sebab apa weh?? kalo sebab esaimen, xpe..nanti kita sama2 berperang lenyapkan semua esaimen...=)

saya gadis baek :) said...

aku sakit sebab encik j***l..
nape die buat2 tak phm yang kite nak extend mse untuk submit esaimen??!
arghhhh!!!!!!!!!!!!11
hahahaha :)

Lyn Zulfa said...

aku boleh bayang kenapa sume orng lari tgk ko..hahhaa

Miss ieDa @ dato' siti said...

pasai aku la tue...ok2 i'm sory...aku xberniat pown

Miss ieDa @ dato' siti said...

pasai aku la tue...ok2 i'm sory...aku xberniat pown

saya gadis baek :) said...

lyn : bengong jewww!haha..eh, ckin dh bc blog ang!wakakakakka..dy habaq kat aku :P

dato' : bkn ceq..kn aku kta law ngn kwn2 aku hepy...so, ini bukan kwn ak..jgn risau.. :D