Saturday, April 30, 2011

GEE-TRA to ES PEE :D



assalamualaikum :D

hello peeps im back !
baru je balek dari 'farmer's river' sungai petani 7.30 malam tadi.
tiring tapi still enjoy ! SANGAT :D


agak2 apa yang aku cuba sampaikan ? :)

okkay memang pun. kami naek kereta kancil je. itupun sewa!
1 hari setengah rm100. okay la tu kan? :D

erm, puas betul jalan jalan kat SP. 
macam macam ada ..
sampai sampai je, p tengok cerita Penunggu Istana

hokalohbalohlaweii! takpayahtengok!

cerita agak slow.haish~
naya aku kalau uncle seekers tuh tengok apa aku tulis nih.
sorry uncle ! :P

then dah puas merayau sana sini, malam tuh buat BBQ dengan family cik ckin.
gila best gila best gila !
dah la family cik ckin kita ni ramai and semuanya friendly gila !
bakar 6 ekor ikan siakap !
perghh kenyang nak meletop perut akuh ! :P

esok tuh and yang paling best
kami pergi mandi dekat The Carnivall
syok weyhh! tapi bayaran agak mahal.
rm25 per head utk dewasa (water excitement)
rm30 per head utk dewasa (land + water excitement )

kan senang tengok sendiri :D

and ohhtidakdotcom guess what?
tengah syok syok mandi horayy sana horayy sini,
tiba tiba ternampak budak junior . ohh malu gilas!
and ini ada laa sikit sikit gambar lepas dah tukar baju pakai cantek cantek xD

. the gengs .


amboii semangat gila aku ! gumuks!!
  
okay lahh. nak rehat rehat sikit.
kepada the gengs, thank you sangat sangat eh!
you made my day ear-to-ear :)
bila bila kita jalan lagi eh!

kepada yang tak pergi, next time boleh la join pulak !
takpayah balik umah, pergi jalan jalan macam nih lagi best ! :P

adios amigos ! XD

8 comments:

missleana said...

yeah!! great holidays... ikan bakar faez best.... tomyam abang rahmat pun best.... ummpphh... terbawa2 dlm mimpi...hahahahha...over!

izzatizamburi :) said...

hahaha
tettt!!!
best gilerr kan?lagi2 dpt ase tomyam penangan future H**BY..kahkahkah!!
sangat over!!!!

Miss ieDa @ dato' siti said...

ozieee....future pew??

izzatizamburi :) said...

HUBBY!erkkk??
mati aku kalau cik ckin bace nih.hehe :P
xpela2..aku masih setia!kikiki :D

simfonikasih said...

unforgetable memory. thanks 2 all 0f u..=)

izzatizamburi :) said...

yes btul tu SK :)
harap psni dak kelas kte yg laen boleh join same :P

simfonikasih said...

h0pe s0..=)

izzatizamburi :) said...

:)