Friday, April 29, 2011

gadis bujang SEMASA




assalamualaikum wbt

. habuk pun tak tinggal .

wat-se-dat ?
okayy itu adalah katil rumet saya.

bermulanya malam semalam aku telah selamat ditinggalkan keseorangan oleh rumet.
HU..~
sedih gila tengok katil sebelah jadi clean AND clear.
kalau tak sebelum ni, barang rumet la yang penuh kat dalam bilik nih. ehehe
rumet, kalau kau tengah baca nih im sorry ye ! xD

and kejap lagi nak pergi amek kereta sewa pulak.
nak pergi jalan jalan ke Sungai Petani.
apee barang guna kereta sewa. 
eh biar lah! banyak pulak duit kau?
meh la sponsor sebijik kereta kat aku.

so, doakan saya dan kawan kawan selamat pergi dan balik okay !

.salam sayang.


3 comments:

missleana said...

OZIE: AKU RASA MMG SAH2 LA KAU JARANG NAIK BILIK KAN? HEHE

YEAY, SP!! HE5

Ieyka said...

patutlah masuk bilik awal sgt,... nak tgk katil rumet yg ditinggalkan rupnyer.. hehehe.. sabar ye awak... semoga perjalanan kita dilindungi Allah s.w.t ye... AMIN...

saya gadis baek :) said...

yana : erk..HAHA. tu la psl, bila ada aku abaikan..bila takde baru aku nk sdeyy.WU~

iqa : tu la psl..masok2 bilik KOSONG! huhu :(
xpe sy ade ramai lagi kwn2 kan..ececech BUAT TOUCHING BOLEYY! :P
im okay je :)