Thursday, April 21, 2011

go go chaiyok !!


-assalamualaikum- 


tak perlu nak gambar kahwin sangat la kannn !


"i'm not afraid to keep on living... but i'm afraid to walk this world alone..."


okkay, quotation ni aku ambik dari cik lai, kawan kepada cik akhmal :D
cik mal, tolong kirim salam kat dia ye! happy birthday jugak !
sorry and thanks sebab ambik ayat tu. hihi :P
heh, boleh pulak kan? okeh okeh abaikan.

aku baca je ayat tuh, aku terus berminat dan terus mengcopy dan mengepaste
sebab aku pun pegang prinsip yang sama cuma ayat aku tak pernah tersusun macam tuh.  


ohh sudah sudah! mentang lah aku letak gambar kahwin. maksud aku, aku tak boleh nak go on with my life without my family. 
serius !
aku terlalu sayangkan family aku.
sampaikan aku tak rasa aku boleh share kasih sayang family aku dengan orang lain.
sebab aku akan jealous !
POYO kan?
tapi itulah hakikat.


PENEGASAN !
aku pun tak faham kenapa hari ni aku update pasal benda ni. 

!(*_*)!

2 comments:

rafidah aziz said...

erk????????????????????

saya gadis baek :) said...

emphh emphh..
NOTHING!
xde kene ngene pom.
hwa3..
sje menggeletis tangan! :P