Monday, April 11, 2011

memang atau buat buat ?


 ...... (",).......

tadi habis kelas pukul 11.
should be at the library sebab lecturer tu xde.
pelikpulakkau? biase la kami kan ipg.
cara macam kat sekolah.
kalau cikgu takde, tapi cikgu suruh duduk diam diam dalam kelas buat homework, maka akur lah para murid.
tapi disebabkan ipg dah naiktaraf macam universiti, maka tadi kami naik kepala!
sikit je tak banyak. sorry puan ! :D

alaa lagipun kami bukan balik bilik. kami g jumpa mr. J nak tanya pasal assignmet :P

tapi yang membuatkan kami berasa bimbang tahap paranormal, objektif mengadakan appointment dengan mr J tak tercapai. saya ulangi sekali lagi khas untuk classmatess. TAK TERCAPAI ! wuuuuu :'(
tak payah nak sedih sangat la kan ! 

sebelum pergi jumpa bukan main hebat lagi.

"ala kite cakap laa yang kita ada 3 assignment kne submit minggu ni..mane dan.."

"ala kite cakap laa,budak PK anta ahad, kami anta ahad jugak boleh tak encik ?"

pung prang pong prang  plan nak cakap macam macam untuk dijadikan alasan. sekali bile dah berdepan sumenye jadi pelajar yang sangat akur malah begitu bersungguh sungguh bertanyekan hal assignment. ceitt !

p/s : mr J bagi penjelasan yang cukup panjang. bila soalan pasal assignment ditanya, mr J menerangkan dengan penuh berddedikasi. tapi bila soalan tentang tangguhkan submission date ditanya, mr J kona cakap pasal assignment lagi. so sweet.....

ADAKAH skema giler mr J memang tak paham atau buat buat tak dengar ? .

ahha ! tak berbaloi je pergi sane. tak pasal ikan keli goreng kat cafe asrama tinggal 3 ekor. tak boleh nak pilih yang terbaik. perlu ke yang ni pun nak cakap ?!

- assalamualaikum :D -

5 comments:

Thoha said...

wslm..hahaha... takpe ah.. huhu

missleana said...

weh,,,nak bengong dah kepala otak aku... rasa mcm geram giler bila mr J main2 ngan kita td.. sweet giler bila main kona kona 2... arrrhhh!!!

saya gadis baek :) said...

thoha : ok tue cerite smlm..haha

mekna : kan2??geram je ase..tyme kte nk ckp je ade je bnde dy nk kona..huhu..
lg2 tyme dy kate dh ade student nak anta dh tu..perghhh..hahaha

Thoha said...

hahahahaha... tq ozie.. coz mintak dgn mr j..... salute!!!!!!!!!!!!!

saya gadis baek :) said...

eh thoha..
xdela..
bkn ak yg mntk..
dorg yg usulkan..aku tlg backup sikit2 je. :P