Sunday, April 17, 2011

penceroboh. AWAS !

.assalamualaikum.

i was so blur when i entered my friend's room just now.
"welcome to facebook", as i opened the door.

me like "hah? welcome to facebook? why? "
asking with a know-nothing face.

"laa tak faham ke.ozie kan dah activate fb. saja la nak wish welcome"

"me? activate my fb account? no im not meyhh?"

"laaa ni..?" showing me her laptop screen and my fb profile was there.

"ceisss, siapa pulak yang activate nih?ok la aku nak naik atas, deactivate my fb semula ", rushing to my room.


PELIK BIN AJAIB
siapakah yang melakukan pencerobohan tersebut ? i phoned my sisters, diorang pun tak tahu kot. 
so? who else know my password? dam haji betul. haish.


aku akan activate facebook aku but not now. it's not the time YET. 
cehh, takde sape kisah pun kalau kau deactivate sampai tahun depan.
tahu.
:P

babaiiiii ! :D

2 comments:

.syafiqahsufian. said...

sama sama lah kita deactive fb! hehe. tpi time aku nak active da nak dekat dahhh. hhe.

saya gadis baek :) said...

heh?
nak activate dah?
okkayy.lepas aku abs exam,aku join yee! :D