Tuesday, April 12, 2011

syukran jazilan ya mu'allim !

haaa.. siapa kata aku tak pandai cakap arab ? aku pandai tahu .
kembang kepiskan hidung sikit :)
okayy, maksud tajuk di atas ialah

terima kasih cikgu !

hehe lebih kurang la kot. sebab ayat ni yang aku guna waktu kat sekolah rendah dulu. eh, tapi bukan tu je. aku tahu sayyaratun ertinya kereta, tuffahatun maksudnya epal, qolamun means pen.

hebat tak aku ? TAK ? okayy kau jeles kat aku sebab kau tak tahu kan ? haha . okayy setopp setopp ! tak perlu nak bangga sangat lah setakat dua tiga words yang kau tahu kan.
FINE aku dah lari topic.

actually niat murni suci murni tulus abadi teman tulis blog hari ni adalah kesinambungan dari ceghite semalamnye.
tak tahu lah ngapenye, tadi kat kelas tetibe je nye mr J bagi tarikh untuk ngantor esaimen.
tarikh sepatutnye khamis ni ditunde ler pulok ke khamis minggu depan ! seronok bebeno le teman ghase !huhu.
thank you mr J ! :D

okayy penat gak jadi usop wilca ni. cehhh padahal tak jadi pon. 
heyy aku tahu la aku sedar. dah tak payah nak gelakkan aku sangat ! 
grrr ! cehh geram geram! HAHA cacat !



wehh, korang nak tahu satu cerita tak ? kan ade nenek kat tepi jalan tu kan,  dia dah jadi hantu..eeiii, seram giler !
OK STOP IT ! jangan percaya, aku tipu.merepek sangat ! :P

.det-se-ol.
.bubbyee !.

2 comments:

Seindah Suri said...

nice blog...love them.. ^_^

izzati zamburi :) said...

haha nice kerrr?
malu plak..thanks :D