Monday, May 02, 2011

hello WORLD !



assalamualaikum :)

secara terpaksa dan rasminya, aku telah mengactivekan semula my FB account. cehh terpaksa lah sangat kan ?! 
WU~.. rasa macam baru kenal dunia ! :P

ok let me explain first. sebenarnya plan nak activate hujung bulan, tapi apakan daya, tahap kejealousan yang sangat melampau membuatkan aku terus rasa tergugat lalu menglogged-inkan email ke FACEBOOK. muahahaha! 
yelahh, majlis persandingan abang semalam : belah perempuan, tapi aku takde. 

ang boleh bayang ke tak bila tengok gambaq majlis semua WoW WoW belaka? o-em-jeyy !


and hasil daripada menjadi stalker terkemuka, dalam masa beberapa minit aku dah berjaya mengesave-image-as gambar gambar masa majlis semalam. wahh cantek kak ipo den ni haa. 
owang nogowi  :P

jom jom kita cekidaottt!


puan ibu harus diutamakan yee.

my girls

kakak ipaw den :) WELCOME.

big bro. HEMSEM YAWW!

alololo sweet jugak warna hitam-merah ni. HOT.FM ! :P

:)

*abang!!semoga berbahagia dan berkekalan dengan kak airin yaww! semoga tak banyak complicated things happen yaww! semoga dapat anak ramai- ramai yaww! tetttt! semoga bila raya balik rumah belah ibu yaww! eh, yang ni tak perlu kot. abang, u have to be an adil hubby ye !ceh,pandai la aku cakap!

erm tu je kot untuk sekarang. nanti yang belah lelaki, adeq pesan lagi ye. HAHA poyos!

till then, bubyee! :D


4 comments:

mila lalola~ said...

puan ibuuuuu hahaha.. oh adeqqq

izzatizamburi :) said...

nape ngn puan ibu?
nape ngn adeq?
takpaham :)

fara keyla said...

aww~ shira nmpk kurus lah! comel adik2 mu..huhu

izzatizamburi :) said...

haha 2 cover je sbnrnye..
thn nafas :P
(ceh,xpuas aty org puji adek )