Wednesday, May 25, 2011

short entry : happy holiday !



..assalamualaikum..

alhamdulillah akhirnya abis jugak exam hari ni. 

hari first : paper falsafah& pendidikan di malaysia (macam dah kantoi )
hari kedua : paper perkembangan kanak-kanak (macam susah sikit tapi still boleh jawab)
hari third : paper pendidikan pemulihan ( macam best je jawab..tapi tak tahu la betul ke idok )
hari ni : paper peng. masalah bahasa& komunikasi ( macam okayy.tapi aku macam pasti je banyak salah :P)

pape pun semuanya dah berakhir. lepas ni dah takde sakit sakit tangan menulis esei sampai 6 muka surat!huh..


and malam ni, nak naik bas balek selangor..
weee !! ~
kali ni tak ditemani cik keyna, tapi cik milah.
she's gonna stay with me 4 a week! yeay ! :)


hari sabtu wedding abang besar. WU~ tak sabar pulak.
berpakaian hitam putih ! :)
okay la nak kemas barang.

babai ! XD

2 comments:

simfonikasih said...

hepy holiday 2 u t0o..
have a great holiday miss NAI..
=)

izzatizamburi :) said...

hihi okayy!
u too :P