Wednesday, May 04, 2011

which one is better meyh ?



assalamualaikum

tadi pagi poyo poyo gatal gatal try try pergi semua booth yang ada dekat expo pendidikan di IPG Kampus Darulaman, Jitra, Kedah.
tapi yang paling cantik menarik tertarik kau memang de BOMB adalah dekat pameran by Jabatan Sains dan Perpustakaan di library.
okay kite mula satu satu dulu, tapi semua menarik sebenarnya :P

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

aku dapat ini !!!

taraaaaa !

ni dekat booth JAPIM tak silap
takde keje sangat lah kan.
HAHA

rest n go dekat booth koko keranchhh :P
ingat dah besar nak jadi cikgu tak boleh ke makan coco crunch?
boleh okayy!! :)


and
.
.
.
.
.
.

ala-ala pandai maen :)

skimus gilasss !

muahahahaha ! menggeletis je rasenye. so sekarang misi menukar profile picture di FB..haha. 
what-say-you?
nak letak gambar pegang gitar, macam ternpoyo la pulak. erm..
okay aku letak gambar yang macam noob giler tuh :P

*sebenarnya macam tak perlu mintak pendapat kan? tapi perlu mintak penampar ! HAHA.

got-to-go
buhbyee! :P


4 comments:

emily tina said...

comel la gambar2 ko!!!!!!!!!!! hehehehhee!!!

ala..ari nie baru g!

asal tak g semalam???boleh tgk aq berlakon!

izzatizamburi :) said...

hahaha comel ke?
thx,syg! :P
smlm ktorg xfree la..huhu :)

Pinky Angel said...

letak gambar pak arab tu. hehe

izzatizamburi :) said...

eh2,yg 2 better ke kak?
HAHA.
nty tak pasal minah arab pakat add sy pulak..
hihi :P