Wednesday, June 15, 2011

advance wishes :)



semekommm...
NO IT'S NOT RIGHT !
assalamualaikum
*will be much better*

and today im going to tell the world about my June babies!wahahaha!
so,let's begin with the first winner!yeahh,mmg tak perlu :)
cik keyna

nurul sakinah or keyna or anak pakcik sahid or rumet cik ckin or bakal cikgu PK or budak ipda or statemates :D
and here comes her twins

incik adib

muhamad adib or adib or BMX's lover or ex rumet zhaf or IT man or budak UNITEN or girl's hunter!*hahaha* :)

they came in to see the world on 16th June 1991 yaww! five months earlier than me the young lady. heee~


puan ibu

next baby was born on 18th June 1962 ! pn rafidah bt abd aziz.yeahhh, the most beautiful lady in my heart, my mum *enough said* :)

incik luqman
 
anddd the 4th baby is my classmates or ganurian or 'biaq p kat depa' man! mohd luqman,so called as 'man' was born on 19th June 1990, 1 year and 5 months before me :P

so babies, i would love to wish u olls sepatah dua kata 
*ucapan harus bahasa melayu supaya kesalahan penggunaan bahasa inggeris tidak terserlah*

>3 selamat mencapai umur yang lebih matang.heee :)
<3 semoga panjang umur dan murah rezeki *ayat biasa tapi perlu doakan jugak*
>3 semoga berjaya di dalam hidup
>3 semoga mendapat kebahagiaan di dunia dan di akhirat
<3 semoga u olls pun doakan kejayaan saya *tetibe*
>3 cik keyna : semoga awak berjaya belajar berjimat dan kurangkan shopping sem depan *aku baca luahan kau kat fb.haha*
<3 incik adib : semoga awak menjadi orang yang berjaya dalam kalangan orang yang berjaya pada masa akan datang *kata dah order Dodge Tomahawk kan? *
>3 puan ibu : semoga rezeki kita sekeluarga dimurahkan, dapatt pergi naik haji cepat siket :P
<3 incik luqman : semoga awak berjaya mempelajari teknik meniup belon yang berkesan.*pasni budak kelas boleh kumpul duit bagi hadiah belon banyakbanyak untuk ko kottt *.haha takde la takde la..semoga awak menjadi anak yang soleh sehingga ke akhir hayat.cewahh!tataw nk wish ape :P

notakaki : walaupun aku tahu ada antara babies nih yang baca n ada yang tak baca blog nih..aku nak tulis jugak. sebab aku suka bulan Gemini ni :D

okay laa dets ol :) not feeling well lah today , fuhh kanan fuhhh kiri,insyaallah semua yang d doakan,dapat dimakbulkan. aminnnnnnnn :D


2 comments:

Miss ieDa @ dato' siti said...

waaaauuuu...waaauuuu...aaaauuuuuwwwww...2 in 1..hahahaha...nway, bufday to all d babies...huhuhuu...wish kt ebu, kim salam skali..huhuuu

aku suka bab luqman tue, kena bg hadiah belon, ptt la aritue tiup belon xkembung, xckup umur ag rupanya..hahahahhaa...

izzatizamburi :) said...

hahaha dy start dahhhhh :)
okayy t aku sampaikan kat ebu yeww! :P

erm tu la psl..haha..pasni leh bg adiah bday kat dy belon la kan? :P