Thursday, July 07, 2011

1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 !



.assalamualaikum.
*senyum sampai telinga*

haih penat!baru lepas jalan jalan kat blog orang. maen game hamster la, bagi makan ikan la, menyamar jadi lisasurihani kat chatbox orang la, bukak bomb kat bahagian bawah blog org la, macam macam lahh! :D
dah puas jalan jalan tiba tiba teringat pasal satu game yang aku suka buat sebelum ni.
nak tahu apa?
meh la dekat sikit, tak boleh cakap kuat kuat nanti orang dengar! :P

ni rahsia taw, jangan bagitahu orang laen !
gamenye macam ni. senang je tak perlu modal pun! :D

kalau awak ada minat someone dan awak nak tahu dia ada jodoh dengan awak ke tak, awak buat macam ni...bila awak jalan belakang dia dalam jarak yang agak jauh , awak buat kiraan dari 1 hingga 10. kalau dalam kiraan 1- 10 tu tiba tiba dia toleh belakang dan pandang terus ke awak, maksudnya awak ada harapan lettewww!sebab? dia boleh rasa ada someone tengah perhati dia dari belakang. aura la konon

1, 2, 3, 4, 5, gotchaa!!! :D


OKAY MEMANG MEREPEK! tapi dalam merepek ni pun, aku yakin ahh mesti ada yang try lepas ni. ingat aku tak tau la tu.. eh takpe try la try laa tak salah pun ! boleh kurangkan tension taw! sebab kita seronok . heee :D

notakaki : sila jangan percaya dengan tafsiran tersebut. ini game ciptaan sendiri! kang ade pulak tak pasal kau suruh orang depan tu nikah ngn kau pasal dia toleh and pandang muka kau. padahal orang tu dok pandang sebab nak tengok reaksi muka kau pasal dia baru lepas kentut. takut takut kalau kau tercium bau kentut dia, dats y laa nk tengok muka kau berkerut ke tak!HAHAHA XD

2 comments:

Lyn Zulfa said...

oiii aku suke gilerrrr permainan hang ni wlupun x betoii tp sronok gilaaaa ahhhh!
pling bez ble org yg kita x expect tu yg nak tgk! hahhhhh! tu memg terbaek ahhh,hahaha

izzatizamburi :) said...

yeayyyy!!!ade org suka game ni jugakkk!huhuhu :P
mmg best pun kan?mcm nk naek awan law dy toleh..kankan?huhu :D