Friday, July 08, 2011

menunggu saat aku di 'unfriend' oleh someone ! huhu :|

assalamualaikum

hari ini hari jumaat. tadi pagi pagi lagi dah bangun, 7.30 dah gerak pergi tasik dengan para peminat . wuisshhh tak sangka aku ni baek jugak ada masa layan and siap buat sesi berjoging bersama peminat lagi!hahaha BAJET HOT sikit lah yeww ! :D


habis jog, merempitzzz ke taman perumahan area jitra pulak nak survey rumah sewa! boleh tahan complicated jugak proses mencari rumah sewa ni. banyak benda kena fikir. berbaloi ke tak, kawasan selamat ke tak, hampir dengan kemudahan ke tak. rempitz punya rempitz akhirnya TAK JUMPA jugak! hadoiiiii masalah nih ! :[]


then, lepas breakfast kat taman siswa, pergi bank pulak. keluarkan duit untuk belanja minggu ni. pastu boleh pulak singgah tepi pasar tani makan durian ! tong tong duit RM10 dapat 4 bijik durian maka melantak lah kami buat muka selamba di tepi jalan tu..HAHA..


before balek asrama, singgah kedai RM2 kejap nak beli bakul sampah untuk bilik, bekas air dan penyebit baju. otw balek ehhh lupa pulak!alang alang dah keluar baek beli makanan lunch terus. pastu baru vrooommm balek asrama :D
sekarang dok tulis bende ni lepas bermukabuku kejap tadi. lepas ni? apa lagi pengsan lahhh!jap lagi bangun nk basuh baju then baru nak makan ! heee :)


OK bye! :D
notakaki : mesti pelik kan? memang pun tajuk takde kaitan dengan entry !hehe maria montessori, i'm sorry! XD



2 comments:

missleana said...

ozie2.. mai la kita cari rumah kat area taman mahkota... boleh kita berjiran..okay, bajet aku dah ada rumah kat sana...hahaha...

susah kan nak cari rumah sewa...=(

izzatizamburi :) said...

mekna2.. taw xpe weyh payah kot...hadoiiii.. lama2 kita berjiran kat ipda jugak ler jwbnye!hahaha..