Monday, August 15, 2011

go ozie go ! :D



assalamualaikum

alhamdulillah satu assignment dh settle. wink3!i'm counting days for holiday 4 sure! khamis minggu depan akan terbang ke selangor.yeahhh!*tak payah nak terbang sangat la kan..naek bas jee*

tapi sebelum cuti start, ade lagi 1 assignment kne submit okay!harap maklum :D

takpe i can do it!aja aja fighting!! :))

ouhh shopping raya? hmm belum lagi.cadang nak shopping kat jalan tar je last ramadhan nanti. pasti murah dan menggembirakan!haha :D

ha lagi satu,untuk makluman baju raya tahun ni warna biru. ada sape sape nk nampak sedondon dengan saya?boleh la beli baju biru jugak!weee =)

sudah sudah banyak pulak cakap.

jumpa lagi. daaa !!!! :D


2 comments:

fara keyla said...

blk kg ke tahun ni?
if x,ingtt nk dtg raye umah..
lme sgt2 da x dtg umah..

izzatizamburi :) said...

hm balek kg..tp raya ke-3 balek umh kot..lecturer aku pn ade nk dtg umh..dh gtaw dh awl2..huhu :)
dtg la raya ke-3..hehehe