Friday, August 05, 2011

menu menterkedarahhh!

 assalamualaikum

menterkedarahh? ke mencekikdarah?ke mentaldarahh? ke bukan darah tp zarah? HAHA tak kesah la ape pun! paham paham sendiri sudah :D

hari ni aku tak amik pakej dari cafe tuhh. isnin minggu depan baru nak sambung balek sampai abis aku menetap kat sini sepanjang ramadhan. so by hook or by crook aku terpaksa keluar membeli makanan untuk berbuka. yeahh taman siswa menjadi buruan. makanan kat situ semua sedap dan yang paling penting murah :)

so, menu berbuka aku hari ni ialah :

nasi putih
ikan termenung bakar cicah air asam
kerabu perut campur kelempong *paru*
sayur bayam masak errrr ape ntah ^^
air tebu

wahhhh memang menjana lemak la aku hari nihh.
tapi takpe, solat terawehh pastikan buat 20,boleh cover balek lemak lemak yang terjana!hehe :)

okay guysss selamat berbuka!

notakaki: macam awal sangat pulak aku wish.tp takpe sabah sarawak dah berbuka whatttttt!hee :)

No comments: