Monday, September 19, 2011

i think i wanna marry you GILA!


assalamualaikum

yess, yess i think i should marry him!
HAHA.
yess lah . here and there alaways together maaa~
okay assignments sangat banyakkkkkk!
kawen la kau,aku tak nak :D

berblogging ade masa pulak?
gila kau nak ngadap benda tu je boleh bikin gua panassss!
minggu ni je banyak gila benda kne submit and sampai satu tahap aku rasa macam nak campak semua kerja kerja aku, lari sekuat hati dan duduk sorang sorang sambil menangis kat someone that i can trust on. haihhh~

sabar ozie sabar. you can do it !

ohh pasal previous entry ada orang tanya apa yang jadi?
alahh takde pape pun.
kami pergi Open House rumah lecturer je.
takde benda yang menarik pun..
yelaa ape lah sangat kalau setakat pergi rumah bakal mertua..oooppps!HAHA..

hari ni pulak ada Majlis Penutupan Bulan Kemerdekaan dan Sambutan Hari Raya .





haaa sudah!kami tiada hubungan special. HARAP MAKLUM .

notakaki :: maaf la sebab termengaku bakal mertua pulak.hehehe :P

No comments: