Thursday, September 01, 2011

Salam Aidilfitri 2011


.assalamualaikum.
hello my dearssss :)

selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin

gambar family tahun ini
.
.
.
.
.
ahli dah berkurang.abang besar beraya dengan keluarga belah isteri

 tapi takpe.raya kami tetap happy.kui3 :P

depan umah opah. kg belah ibu d Ulu Yam, Selangor.

tapi sehappy happy raya kat kampung belah ibu, happy lagi beraya kat kampung belah arwah ayah d Palong 6, Negeri Sembilan. kutipan duit raya boleh tahan banyak!HAHAHA.terima kasih kepada yang sudi memberi. tahun depan bagi la lagi ^^

raya kat kampung ayah best sebab semua pakcik makcik balik. kalau dulu, bosan sikit sebab kitorang adik beradik cucu yang sulung. sekarang diorang semua dah besar. dah boleh lepak sama sama. best ! and part yang paling aku teruja bila malam tu main bunga api and mercun sama sama. sangat sangat mengimbau kenangan lama masa kecik kecik dulu !

abang kecil pun nak maen bunga api jugakkkkk :)

stok mercun dan bunga api yang d sponsor oleh pakcik2 :)

adik sedare den semangat maen bunga api

esok tuhh kitorang beraya ramai- ramai kat umah jiran terdekat :))




ouhh saya BESAR di situ :P



-uzma taqifah-
depan umah embah :)
notakaki :: yepp ibu saya orang minang, ayah saya orang jawa. tapi belah ayah pulak yang duduk negeri 9. tak payah nak pelik sangat lah kann :)

No comments: