Tuesday, November 22, 2011

aauuuwwmmm!!!!


assalamualaikum

Malaysia VS Indonesia - Final Sukan SEA ke-26

proud to be Malaysian!
yeahhh Malaysia memang sentiasa boleh!
i heart my Harimau Malaya!
auwww! KFCM memang hebat!
ayat-ayat biasa kalau Malaysia menang bola..

cuba kalau kalah?
elehhh..Malaysia bagi chance je tuh...
ermm, mungkin bukan rezeki Malaysia nak menang kali nie..
relax la.asalkan Harimau Malaya tak maen kotor..
huhu..masing-masing letak ayat bajet nak sedapkan hati jew :D

well, apa yang aku cuba sampaikan sekarang ialah aku tak kira la whatever happen, Harimau Malaya is forever the best! Malaysia menang 4-3 melalui sepakan penalti. sengit dan tengit gila kot weh! memang terharu gila masa bola yang last dari player Malaysia TERbolos masuk ! alhamdulillah..kalau dah memang tercatat Harimau Malaya nak menang, menang jugak jadinya..kun fayakun kot! :)



TAHNIAH DAN SYABAS!
berbaloi aku bersengkang mata tahan ngantuk tadi! 

notakaki :: to all indonesian, KALAH ATAU MENANG ADAT PERTANDINGAN.. jangan jadikan kekalahan kamu sebagai dendam kepada warga Malaysia pulak ea.. peace! :D



6 comments:

feza said...

harap Indon betul2 tak menaruh dendam. tapi bolehkah.. sedangkan lagu negaraku pun mereka pertikaikan..

izzatizamburi :) said...

kan? tapi biaselah tu..bukan dendam..tanda protes sbb geram indon xmenang jeww..
tapi rasanya kalau diorang berdendam pun, diorg gk rugi..bkn dpt ape..huhu :D

NURULHANIF said...

tahniah malaysia..:)

izzatizamburi :) said...

'auuwwmmm!!!' sikit? huhu!
Harimau Malaya mmg best! ;D

My Life's Journey said...

salam pekenalan ..umi datang follow kat cni :) ..hrmm taniah buat pasukan kita .. harap akan terus mantap ..

Nice entri :)

izzatizamburi :) said...

salam umi :D
thanks sudi follow..will be your follower jugak k!
tahniah buat malaysia :)