Sunday, November 20, 2011

HOME is just the best!

assalamualaikum

ermm tak kesah laa aku dodok termenung dalam bilik ke, aku tercongok kat depan tv tengok channel paling bosan di dunia ke, aku bersembang pasal orang yang lalu lalang depan rumah ke,, yang pasti this is my HOME and i LOVE it! takde tempat yang paling best daripada ini. stay in home for hours doing nothing as long as my family is here! cukup membahagiakan. SERIOUSLY !

tadi godek godek fb. dapat tahu ada seorang membe nih tak balek rumah and maybe nak stay ipda sampai habis cuti. i was like WHATTT?? ARE YOU CRAZY?! 
okay membe aku yang sorang nie memang orang paling tabah la kalau betul dia tak balek. cuti sem kot. waktu paling bahagia and relax sekali compared to cuti cuti yang laen. huh ini adalah satu kerugian! =P

semalam. puan ibu tanya pasal aku. dah ada 'kawan' ke belum.
oh no! blushing blushing i tersipu malu =.="
lek lu sap kok lu, bu... musim mengawan belum tiba lagi..kehkehkeh..nanti adek bawak bakal suami terus!.. tak maen la pakwe pakwe..hehehe..lepas dapat green light puan ibu, embah, abah and mak..kita kira langsung terus je nanti! HAHAHA :)

kalau kat rumah, aku rasa aku terlepas dari komitmen and masalah masalah yang selalu membebankan aku. best sangat! alhamdulillah. tapi kadang tu aku pun rasa komitmen aku tu memang 100% aku lepaskan. mane tak nye, sampai kawan kawan aku pun complain yang aku nie kalau kat rumah, tak payah la nak mesej ngan aku. 10 jam lepas tu baru di reply nyee.. heee nak buat macam mana, aku pun tak tahu. rasa macam handphone tu kadang aku pun lupa letak kat mana. sorry kawans! ;)

okay. habus cerita merepeks aku di rumah. saje nak update. dh jarang sangat berblogging. kang kalau lama sangat tak menaip, hilang pulak kemahiran motor halus aku ni haa. cewahhh! exam habis dah dek nun~
till then, buhbyee semua! jumpa lagi! :D

8 comments:

amizah said...

cuti sakan ozi...slmt bercuti yer...cepat2 cari 'kawan' tu...hehe

izzatizamburi :) said...

hihi alamak!
=.="
belum sampai seru lagi laa kak mizah..insyaallah dapat yg terbaek nanti..cewahhh! :)
selamat bercuti! :)

syafiqah zulkifli said...

comeynyerrrr ko pnye blog skank..
plus lagunya pon comey gk..
ske3.. :)

izzatizamburi :) said...

hihi thanks!
dh xmo mcm budak2 dah..matured kan?hehehe :))

syafiqah zulkifli said...

matured giler!!! hehee

izzatizamburi :) said...

hahaha hak tuihh!
ang tu,,umo dh layak kawen.. tp tahap kematuredan,,ermm sorry belum cukup!hohoho :)

syafiqah zulkifli said...

utk sntiasa muda kita mestilah sntiasa tnjukkan kita muda..hahaha
p/s:kementerian pembangunan wanita dan masyarakat.. :)

izzatizamburi :) said...

okay fine.sekarang aku dh dpt jwpn knp artis artis veteran kita still berpakaian seksi2..mesti sbb dorg pgg katakata kementerian pembangunan wanita dan masyarakat nie.hehehhe :D