Wednesday, November 23, 2011

MAKE UP? sorry we don't need it.


assalamualaikum

perempuan. dalam sibuk sibuk zaman milenium nie masih ramai girlfriends girlfriends yang susah hati sebab tak cantik. merungut sana sini dekat facebook lah, tagged lah, twitter lah. apa yang seronok sangat nak cantik, aku pun kurang faham. 

heyy c'mon lah girlfriends! sampai bila? don't worry laa. kita semua dilahirkan cantik kot. and you know what? everyone is beautiful BUT not everyone can see it. and perkara yang paling penting untuk cantik bukanlah melalui barang mekap yang beribu riban tuh. cukup lah dengan menyerlahkan inner beauty di dalam diri. nak tahu macam mana? sangat mudah dan tak perlu guna modal satu sehen pon.okay lets check it out!

be kind. cheerful. concern. sense of humour. polite. intelligent. humble. respect. generous. caring. ouhh! too much to be listed! dan yang paling penting BE YOURSELF!



sebenarnya, muka kita nie seriously tak bawa apa apa makna pun. kau buatlah plastic surgery ubah muka macam taylor swift pun tapi kalau inner beauty kau tak reti nak develop, orang still akan pandang sebelah mata je kat kau. jangan ingat bila muka lawa sekarang, kita akan lawa selamanya. ingatlah. nikmat di dunia nie bila bila je Allah boleh tarik.

wardina safiyyah. aku salute dengan wardina sekarang. kalau dulu, lawa memang lawa tapi kosong. sekarang? dah la lawa, pegangan agama phewww! alatan 'make up' yang dia guna sekarang memang mantap. lagi menambahkan kecantikan dia! twitter dia memang sangat berbaloi untuk di follow. setiap hari ade je input positif yang dia tweet. it's good then! ;)
jom follow ramai ramai! :D

notakaki :: agak agak tolong pomot twitter wardina ni, dapat komisyen x? hehe peace! XD

6 comments:

Miss ieDa @ dato' siti said...

agak2 klu gemuk leh nmpk kurus x?hehehheehe...nway, u go gurl..

izzatizamburi :) said...

oopps! kalau pasal gemuk kurus aku angkat tangan awal2..
tp papepun, i still find my way to get the confident for myself!cewahh!!hihihi..btw,thx 4 ur support! :D

Miss ieDa @ dato' siti said...

yaaahhh..sama2 kita trima 'kbesran' ilahi...

izzatizamburi :) said...

oh man!! syida please lah don't ever mention about that anymore!HAHAHA

Miss ieDa @ dato' siti said...

amboi ko....ok2...ak jew boleh..ko da xbleh..kui3.kn..kn..kn..

izzatizamburi :) said...

heyy dato' please laa jangan mulakan.. kang aku kona balek kang..hikhikhik peace!!:P