Wednesday, December 14, 2011

jalan jalan #part 1#



assalamualaikummmmmmmm !


lama sudah tidak dijenguk belog ini DONGGG!~


sorry laa mak jemah pergi outstation ompek hari . poyi jumpo anok sdaro , poyi jumpa sedaro maro , poyi macam macam tompek laa . poyi bejalan dongan family , sarunuak mak jemah ! 


hari sabtu poyi Putrajaya , jumpo anak sdaro den , Danish namo eh . alohhh comeyyy . dah sarunuak maen maen dongan dio , poyi pulak maen Bowling . sobonar eh , puan ibu den tak sihat hari sabtu tu . elok bawak poyi maen Bowling , eh tetibo pulak baek domam eh . tambah pulak dongan Karaoke sampai pukul duo pagi , macam nak gilo di belasah ea mekrofon nu haa . pukul duo pagi pon , mak jemah alright je . pirst time ni ha , poyi menyanyi malalak lalak dopan keluargo . haishhhh PON BOLEHHH ! :D




kakak ipawww and puan ibu :)

org demam nk tunjuk talent :P

nenish tengok jela paklong dy maen bowling :)

mummy Danish , Danish and makshu Nana


team boboyyy






haaaaaaaa ... so itu lah antara gambar yang rajin di upload untuk entry ini . mak jemah main bowling kat kajang . ada sape sape terjumpa mak jemah ke ? laa dah tu ? kenapa tak tegur ? takpe , next time tegur mak jemah yeee :P
sorry mak jemah bajet HOT sikit ala ala ramai peminat .


hari ahad pulak , mak jemah sambung perjalanan ke Cheras pulak . kenduri kesyukuran Pak Ndak mak jemah sempena penyembelihan tutt tutt cucu lelaki dia . time kenduri mak jemah tak berapa nak gila glam sangat sebab camera DSLS keluaran terbaru lepas DSLR mak jemah tak bawak :D


petang tu , ke Wangsa Maju pulak . rumah Uda mak jemah . merangkap kembar puan ibu . haa terkejut tak yang puan ibu ada kembar? tak ? okay fine . takpe . mak jemah pun malas nak reveal pasal keturunan raja mak jemah ni .


ouhhh satu benda ! maaf lah , hajat di hati mak jemah nak cakap bahasa minang . tapi tup tup mak jemah pun tak tahu bahasa minang belah mana yang mak jemah cakap kat atas tuh .

No comments: