Wednesday, December 14, 2011

jalan jalan #part 2#



assalamualaikummmmmm ... (!)


masuk hari ketiga ! mak jemah dan family pergi ke suatu tempat yang sangaaaaat menarik dan sangat bersesuaian dengan masa depan dan profesion mak jemah ! 


tahu ke mana mak jemah pergi ?


taraaaa !!!






ZOOOOOOO ! alang alang rumah Uda mak jemah dekat dengan zoo negara , mak jemah pun rasa macam best dan comel ! bhahaha ! okay gelak lah yang penting mak jemah rasa berkeyakinan :P


jom jom ! tengok gambar haiwanssss . kot kot mak jemah terambil gambar sedara awok :D


singa

rusa

iklan :)

pertunjukan singa laut

can u see dat ?

again

and again

iklan lagi :)

beruang matahari

tapir atau cipan

pelanduk

flamingos

kawan awok ! HAHA .. this is orang utan yeee :D

unta la unta

zirafah



amacam ? ada tak mak jemah terambil gambar kawan awok ? heeee :)


banyak sangaaat haiwansss lain yang mak jemah teruja sangaaat masa tengok ! haishhh best best ! subhanallah :D


malam nye mak jemah and family ke Shah Alam pulak . esoknye , buat chocolate plak ! memang terbaek mak jemah dah gain 4 kilos okay ! hello empat okayy empat ! aduhhh macam mana lah mak jemah nih :(


and hari ni mak jemah pulang ke rumah sendiri dengan kepuasan hati . alhamdulillah :)

11 comments:

Miss ieDa @ dato' siti said...

aduh bestnye mak jemah jalan yer...t sila bwk sy plak ya...

Fabulous Me said...

bestnye jln2.. ikot!

mila lalola~ said...

weyh.. okay la 2 empat.. aku nie sampai gain 10 kilo cemana plak 2?? haaa jwb jawabbb

izzatizamburi :) said...

dato' ct :: okayyy no problem . boleh punyaa , tp tunggu sy dpt kereta sndiri k ! :D

fab ME :: best best ! 2 in 1 vacation tuh :D

mila lalola :: haishhh empat tu okay ?? huishhh gilos ! ang takpe laa , senang turun berat . huhu :DD

Miss ieDa @ dato' siti said...

untung la gain bnyk 2 jaa....hmmmm....

Wak Gelas™ said...

wak pon dah lama X pegi zoo jugakkk...., eeeeE wak dh dateng niiii nk komen komennnnn..........

izzatizamburi :) said...

dato' ct :: untung hape,, sengsara okay! huhu :P

wak gelas :: okay wak ! boleh la pegi cuti2 nih.. entrance rm25 ..huhu :D

Miss ieDa @ dato' siti said...

xsengsara sngt skit ja tue...yg haku nie..adooooiiii..ponin den

izzatizamburi :) said...

tipooooooooooo tipooooooooo :P

Miss ieDa @ dato' siti said...

sy xmenipu.. :'(

izzatizamburi :) said...

yelaa yelaa.. together la kte sbnrnye :P