Tuesday, December 27, 2011

updated .



assalamualaikum.

diam tak diam dah nak dekat seminggu jugak aku tak berblogging. yelaa sejak sejak laptop buat hal . lagipun start khamis lepas , anak buah aku si aiman tu duk menetap kat sini . so, laptop aku ni kalau on pun , aku bagi la chance dia guna sampai lebam . cuti sekolah babe , ape salahnya budak tu nak enjoy maen game kan ? see , aku ni sangat memahami budak budak okay ! aku memang sayang budak budak selagi dorang hormat kat aku . tapi kalau ade jenis tergedik tak tentu hala tu , memang TAK la aku nak layan . silap silap semua yang dia cakap , aku ejek . haha . kejam gak aku . hm , semalam baru aiman balik rumah dia balek . rindu mama katenye . bosan pulak dia takde . yela , kat rumah ni semua dah besar , takde laa aku nak dengar dah cerita budak budak . almaklumlah anak buah aku tu baru darjah 3 :D

so macam biasa lah , cuti semester aku kali ni , kejap kejap bosan . kejap kejap best . depends la apa aku buat dalam sehari tuh . kalau tiba masa menghabiskan ongkoss puan ibu , memang kena sangat lah dengan mood aku . tapi kalau tiba masa duk terperap kat umah , mau bertelur ayam betina kat bawah rumah papan nenek aku tuh . bosan ya amat !!

kelmarin aku keluar makan dengan member member baek aku yang sememangnya berjaya menghilangkan rasa bosan aku setiap kali keluar dengan diorang . aen , anep and caer . si cikgu pali tak dapat join . konon takde ringgit . padahal akal nak mintak orang belanja la tuh , macam aku tak kenal . diorang ni jela member member aku kat sini kalau nak keluar pun . puan ibu tak kesah sebab memang dah kenal ngan diorang nih . aen tu dah memang sah sah la rapat ngan aku sejak sekolah . anep tu pulak , tak payah cerita laa , sejak tadika dah kenal , lagi pulak ayah dia dulu sama sekolah dengan puan ibu . cikgu pali tu pulak , aku kenal sejak sekolah kat sini masa form 5 dulu . and disebabkan perwatakan dia yang agak sporting dan ada gaya ala ala abang besar aku , puan ibu pun kenal . si caer pulak , duk setaman dengan aku . tiap kali nak ke kedai , tak lain tak bukan rumah dia jugak la aku lalu . 

and sekarang ni , aku tengah sedih sebab cuti aku dah nak habis !!!! arghhhhh ! malas nak balek kedah sangat sangat . kalau laa aku memang penduduk utara kan best . takde aku rasa berat sangat nak balek IPDA tu . erm .....

* okay macam takde motif sangat aku berblogging hari ni . takde mood babe . spoil betul ! *

2 comments:

Miss sYiDa said...

pnjng nk mampuih..nek juling ak baca....hahahhaa..

izzatizamburi :) said...

panjang ke ? haha . tp xjuling lagi kan ? boleh la buat entry lagi panjang :P