Monday, January 30, 2012

Sunday, January 22, 2012

mood.





mood kurang stabil. badan tak sihat.


kelmarin dapat tahu berita tentang Izwan Pilus dah meninggal sebab jangkitan kuman dalam darah. takziah buat keluarga beliau. tu lah kan, ajal maut semua di tangan tuhan. tak kiralah muda ke, tua ke. kalau Allah kata tarik nyawa kita, maka matilah kita. semoga roh dicucuri rahmat dan ditempatkan dalam kalangan orang- orang yang beriman. aminnnn.


tadi keluar beli barang. nampak budak tuh, pergh muka dia! sebijik muka someone! haishhh. godaan ;)


dah lama tak berblogging. kesian belog aku nih. 

Saturday, January 21, 2012

aku percaya pada takdir hidup aku :)

tak sangka pulak rupanya pemikiran kami sama pada DECEMBER yang lepas. malangnya dua dua ego. and aku pula dah say BUBYEE to 2011  !

Saturday, January 14, 2012

short update :: Skype-ING

sejak sejak dah ada Skype nih, semua orang nak berskype. tak layan dah cakap talipon. biasa lah awal awal. kehkehkeh. kelakar pon ade mengenangkan tingkahlaku diri sendiri :D
yang paling penting tadi dah berskype-ing dengan puan ibu, adek besar dan adek kecil. hilang rindu. walaupun cuti dah nak dekat! 
see ? aku buat skype untuk calling calling family. sangat menyentuh QOLBU ;)

Friday, January 13, 2012

Salam 2012 ! erkkk, tak terlambat kan ? =,=


assalamualaikum awak, assalamualaikum kamu, assalamualaikum adik, assalamualaikum abang, assalamualaikum kakak, assalamualaikum makcik pakcik bakal mertua sahabat handai jiran tetangga penghulu kampung, assalamualaikum semua lah senang ! fuuhh siap !!

punya lah semangat aku nak berblogging untuk yang pertama kalinya pada tahun 2012 ! haaa, maksudnye ape tuh ? rumah sewa gua dah pasang streamyx babe ! memang lebam lah gua nak berfacebook malam nih . tapi malangnya tu semua hanya angan-angan sebab kejap lagi , mata gua memang dah mintak untuk ditutup . dush dush ! pergi pasar malam naik motor redah hujan kot tadi. balik rumah pulak rasa macam nak jimat air. memang terbaek lah jawabnye kalau esok dapat 'habuan' . dah la antibody aku ni gred A- . haish , cari masalah .

so, Selamat Tahun Baru 2012 kepada semua. dah terlambat ke ? belum lagi kot . selagi tak habis bulan Januari , maksudnya masih tahun baru . tapi kan, burger prosperity mcD gua tak bedal lagi , agak agak camne tuh ? pergh gila tak bermakna lah konon tahun baru gua tanpa prosperity burger ? ceit, blah la ! 

seperti biasa, semester baru (sem 3) pastinya gua sematkan dengan azam baru . kehkehkeh . 
azam tetap azam, pelaksanaan belakang kira :P
gua dah dapat result semester 2. alhamdulillah ada peningkatan tapi nak dapatkan 3.75 dan melayakkan diri mendapat anugerah pengarah belum tercapai . takpe . sem ni, insyaallah . jeles babe tengok geng naek pentas . tapi yang syoknye pointer kali ni sama dengan cik syida kitewww ! elok sangat. buat semua benda sesame masa nak dekat dekat exam hari tu , result pun nak same. pon boleh !!! :)

ape lagi ek nak cakap ? erm . emphh pasal rumah sewa ? just nice . maklum lah, rumah ni dulu homestay . mestilah cantik . gambar macam malas nak upload lagi . tunggu lah bila bila kalau rajin . 

mata dah terkulai layu ni . dah boleh stop kot . assalamualaikum .