Thursday, March 22, 2012

so sweeeeet of you my dear ;)



assalamualaikum ..


disebabkan aku dah lama mengabaikan blog ini, aku amik keputusan untuk mengupdate blog pada hari ini sehingga lebam! okay itu hanya objektif, tercapai atau tak belakang cerita! hew hew hewww ;)


okay for reader's information, kalau nak tahu la kan..kalau tak nak tahu takpe. tiada pakasaan. HAHA . PAKASAAN PON BOLEHH! sesungguhnya aku sangat malas nak tekan backspace -_-


bermula dari ahad sampai hari ini, kami the cikguss ni buat SBE di SK JITRA selama seminggu. syok weh! sangaaat!. para para sakura eh, para para guru kat sekolah tu semuaaaa baik dan ramah. mungkin sebab dah biasa terima guru practical dari IPDA gak kot?haha. and yang paling penting, guru Kelas Pemulihan sekolah ni memang sangat membantu. dari segi penginapan, cewaaah penginapan tauu!, maklumat murid, hal- hal Pemulihan, semua cikgu tu bantu. terima kasih cikgu! ^^


selama seminggu banyak benda kami buat. yang paling best, tolong ganti kelas. phewwww, kelas sangat out-of-control tapi best la jugak. biasela budak- budak kot. depa ni excited sikit kalau ada cikgu baru. yang bestnye, siap volunteer lagi nak buat persembahan nyanyian untuk kami. suara diorang boleh dikatakan semua berpotensi memasuki ujibakat Mentor tapi peluang untuk dipilih tu .. errr, NO KOMEN!hehehe :D
tapi pape pon aku memang best dengan keyakinan diorang tuh. aku pon kalah!huhu .


tadi last day, student masing-masing pakat mintak number. bila tanya ade handphone ke dak, depa jawab 'ada, ayah punya'.. sabo jela. jangan buat pasai, satgi tak pasal aku jadi mak tiri ampa!hohoho :)


berikutan cerita 'so sweeeeet of you my dear' macam title entry ini, tadi ada sorang budak darjah 3 nie dok kata ' laaa,awat cikgu mai kejap sangat? alaaa, cikgu mai la dok ngajaq kami lagi..'
dok alaaa sana, dok alaaa sini. rasa dihargai sangat.haha ;)
nak dijadikan cerita, masa dah habis sembang tu, kami habaq la kata kami last day. pastu dok bagi motivasi sikit suruh balajaq rajin- rajin, pandai- pandai. lepas tu bubyee. kami pun naik tangga, tiba tiba budak tu panggil..


'cikgu! cikgu pun blajaq elok- elok. ngajaq anak murid baik- baik tau'


aku jadi macam ' alahaiiiii, sweetnye kamu ni..' pastu baru aku kata okay, senyum kejap dan berlalu pergi..huhu..


okay ini adalaaa sikit sikit gambaq. sila sila.. tak cukup tempat, dapur ada kosong lagi..haha















okay that's all ;)

.:: sukajadicikgu ::.

5 comments:

Anonymous said...

so nice cikgu cikgi ni..^_^

izzatizamburi :) said...

student sweet, cikgu cikgi nice..
ok la tuuu ;)

missleana said...

cikgu ozi, baju baru ke?? hehe

mila lalola~ said...

gambaq 9!!! AMINNNNNN

izzatizamburi :) said...

cik yana :: xbaru ponn, awok tu yela byk baju SBE baru ;)

cik milah :: same kan? taw xpa!!huhu