Thursday, May 17, 2012

musim exam sama dengan musim HACKER


assalamualaikum.

minggu exam aku kali nie dipenuhi dengan ragam hacker hacker yang baru sekarang dikenalpasti punyai bakat terpendam. oh yeaaah!

pantang tinggal facebook sekejap tak ber'log-out', tak sampai 5 minit, hacker sudah mula beroperasi.
oh yeaaaah! padan muka. barang sendiri kena la pandai jaga. haha

lepas ni kalau status facebook aku dok puji diri sendiri, tolong jangan kata apa, itu PASTI hacker punya kerja!

senang la nak masuk bakul angkat sendiri lepas ni, dengan syarat tulis 'hacker***' kat bawah tu. hakhakhak..oh yeaaahh? MEMANG TAK LAA aku nak buat macam tu. banyak lagi kerja..huhu

*kalau aku cakap entry kali ni ditulis oleh hacker jugak, ampa caya dak?hekhekhekkk ^^

5 comments:

Anonymous said...

tukar lagu blog ye..

Anonymous said...

tukar lagu blog ye..

izzatizamburi :) said...

aah..lagu tema cte seindah sakura..best kn? hehe :D

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

Anonymous said...

iye, best sgt,,,
feveret s0ng..^^

izzatizamburi :) said...

same goes to me :)