Tuesday, June 26, 2012

sedih dalam tawa but alhamdulillah ;)

assalamualaikum.

alhamdulillah..result sem nie dah keluar.

mula-mula aku agak kecewa sebab pointer menurun.
3.61 jerrr?
=_=
tapi lepas dah fikir balik, it's okay izzati! at least itu usaha aku sendiri and mungkin tu je rezeki aku untuk sem lepas. life must goes on right? fine fine. just say alhamdulillah.

alhamdulillah.

alhamdulillah. berkat doa dari ibu and semua yang mendoakan. alhamdulillah.

aku bersyukur dan berusaha untuk terima seadanya tanpa rungutan, insya allah :D

Saturday, June 23, 2012

apa maksudnya kalau......

assalamualaikum.

ni nak tanya. kan orang cakap kalau mimpi ular, maksudnya jodoh nak sampai? betul ke tak ek? okay tak kisah la, yang penting aku nak tahu sangat ape pulak maksudnya kalau ..

kita mimpi pasal tsunami, tapi kita just dapat melihat, tak merasa tsunami tu?

dah banyak kali aku mimpi pasal benda nie, serius takut. huuuuu~

sayalah orangnye. hewhewheww

ingatkn memang dah tak nak jenguk tempat lama.
so, sebagai jiran saya tolong la sikit sikit ape yang mampu.
kalau tak bagi makan nanti tak membesar bagai johan pulak.
hikhikhik.


okay, memang kite je yang paham. kuikuikui~

Monday, June 18, 2012

mother's day ;)


assalamualaikum...



hari nie adalah hari ibu saya. ya, hari ibu saya dilahirkan ke dunia 50 tahun yang lalu. 18 Jun 1962.
thank you Allah kerana telah mengkurniakan saya THE BEST MUM EVER in the universe!

mum, thanks for being the greattttttttttt ,yeah! :D

tiada kata yang boleh dilahirkan melalui kata-kata. 

i just love you mum. sooooooo much! 


enough said.

Sunday, June 17, 2012

ayah ;)



u r my first boyfriend, my superhero. well said :D

semoga allah menampatkan ayah dalam kalangan orang beriman . aminnnn ;)

Friday, June 15, 2012

jitraaaa here i come bebeyhhhh! :DD

assalamualaikum wbt semua! :D

esok i balek jitraaa taw.ouh best best! bukak sem baru , semester 4!
subjects yang pastinya makin tough and kerja yang makin melambakkk!

excited terlebih nak balik sebab kali nie tak balek naek bas. my parents will send me back to jitra, oh yeahhh! erm erm nak bawak makan kat kat football marche, char kuew teow depan nasman and pastinyaa tutti frutti cawangan jitra yang baru bukak!agaggaga.. plannye macam tu la, tapi tengok jela nanti macam mane. hewhewhewww :DD

tetapi ye anak anakkkkk, nantikan result!
tediaaa debarnye dalam hati!huk3...

Saturday, June 09, 2012

KEBAHAGIAAN muncul juaaaa~


assalamualaikum.

okay aku tahu tajuk je dah buat orang rasa macam ERRRRRKKKHHH~

haha kisah pulak aku? hehe over pulak kan.

okay sebenarnya apa yang aku cakap kebahagiaan tu sebab ..

JENG JENG JENGGGGGGS!

tadi tibe tibe abang besar dan kakak ipar bermurah hati baik jantung limpa paru nak bawak aku, adek besar n adek kecik gi jalan jalan ke Teluk Batik nu haaaa.. sungguh tidak ku sangka! aku dah la memang teringin nak pergi sane jalan jalan feeling feeling tepi pantai, tup tup tanpa perancangan awal, dapat jugak aku pergi. walaupun dengan keadaan abg besar yg tak sehat..hehe alhamdulillah dapt gak pegi ~ ^_^


so disebabkan dah penat maen pasir tadi, aku letak gambar keriangan kami jela :) malas nk type panjang panjang :DD

ternyaata aku besaaar

thankyou :')

angin yang sangaaat kuat!

ombak rindu!wuwuwuw~

sudah cukup cukup sudahhh!haha

dream :D

kereta pasir atau boat pasir? CONFUSED!




anddddd..





le me yg membajet ayu! wakakakaka :DD


the end :D

Sunday, June 03, 2012

how i wish to be hereeeeeeeee ^^


assalamualaikum

HOW I WIH TO BE HERE. korang rase kat mane?

paris ? ya, dat's for sure.
number one for me. hahaha

and tempat kedua yang menarik perhatian aku.

DUBAI.
to be exact, EMIRATES MALL in dubai!
and to be moree specific is ?

SNOW PARK IN THE MALL.

cube korang google kalau nak tahu. sangaaat cool.
sesuai ni untuk pakej bulan madu! ada sape sape nak sponsor? sangat dipersilakan :)

okay.

celine dion cakap..
POWER OF A DREAM
wah gituuu :D