Saturday, June 09, 2012

KEBAHAGIAAN muncul juaaaa~


assalamualaikum.

okay aku tahu tajuk je dah buat orang rasa macam ERRRRRKKKHHH~

haha kisah pulak aku? hehe over pulak kan.

okay sebenarnya apa yang aku cakap kebahagiaan tu sebab ..

JENG JENG JENGGGGGGS!

tadi tibe tibe abang besar dan kakak ipar bermurah hati baik jantung limpa paru nak bawak aku, adek besar n adek kecik gi jalan jalan ke Teluk Batik nu haaaa.. sungguh tidak ku sangka! aku dah la memang teringin nak pergi sane jalan jalan feeling feeling tepi pantai, tup tup tanpa perancangan awal, dapat jugak aku pergi. walaupun dengan keadaan abg besar yg tak sehat..hehe alhamdulillah dapt gak pegi ~ ^_^


so disebabkan dah penat maen pasir tadi, aku letak gambar keriangan kami jela :) malas nk type panjang panjang :DD

ternyaata aku besaaar

thankyou :')

angin yang sangaaat kuat!

ombak rindu!wuwuwuw~

sudah cukup cukup sudahhh!haha

dream :D

kereta pasir atau boat pasir? CONFUSED!




anddddd..





le me yg membajet ayu! wakakakaka :DD


the end :D

8 comments:

Miss sYiDa said...

sweet jgk awok nie kn.weeeee~

izzatizamburi :) said...

hahahhaha blaja dr ampa la..aku lama single psal cari ilmu :DD

missleana said...

ohh... nasir izzati.. rupanya kat atas pasir teluk batik... hehhe... :)

sweet2 :p

missleana said...

ohh... nasir izzati.. rupanya kat atas pasir teluk batik... hehhe... :)

sweet2 :p

syafiqah zulkifli said...

alololo...comeynyeeee die..
teluk batik ek?
kt ctu jua kenangn pahit brlaku apabila aku terkena obor2..uwaaaaaaaa

izzatizamburi :) said...

missleana : hak3..oops!terlebih sudaa..adoi, kantoi yg paling melampau kali ni =_="

fify : yepp2..haha kne obor2? mmg situ byk obor2 pn..tu la, time pegi tu asek teringat kenangan BIG kte je..haha

fara keyla said...

weyh..mne gmbar pasir ngn name korg dua tuhh..nk tgk!

izzatizamburi :) said...

haha yg tu ade kat fb dy la farah..biase jela, segan nk tunjuk ;D