Friday, August 03, 2012

LTNS, huh? ;D



assalamualaikum semuaaaaa !


terasa sangaaaaaaaaat lama dah x update blog. 


rindu nak update tapi takde mase. 
(feeling feeling PM lah konon. agagaga)


banyak sangat benda nak share nie, tapi takpela. let's make it simple. amik yang penting penting and happy happy je. so that in future takde la nak ingat benda merapu sedih Mak Tijah tu.


ouh before that, LTNS tu ape? haaaaaaaa, ce teka ce teka?haha. okay nanti di akhir slot, teman bagitau ye? :D


ada dua gambar nak share.


first, kenangan masa pergi program anak angkat di Sedim hari tu.




there you goooo! haaa, ini la family angkat aku mase kat Sedim. aku, cg syida n cg fattah telah diangkat oleh pasangan Mak Zauyah dan Ayah Abdullah. best sangat duduk kat sane even tak sampai sehari. 


"thanks mak, thanks ayah! insyaallah nanti kami mai Sedim lagi naaa, take care! ;)"




second thing yang aku nak share ialah gambar skandal baru aku, haaa..




okay tak payah nak terkejut sangat. ini laa cg syed. bisnes partner aku mase semester 3. tahu kenapa we are holding the same bantal peluk? woot woot!haha


okay itu sebenarnya hadiah dari kawan-kawan sekelas untuk kami berdua sebagai president and vice president mase sem 3 dulu. pandai betul budak kelas aku nie p bagi bantal peluk, makin sayang aku kat katil aku jadinyaaa :D


"thanks klasmetttt!kami sangaaaat sukakannya!hugs hugs font="font">


and ..
third thing is, ermmm belum terlambat kot kalau aku nak wish Happy Ramadhan to all muslims yang tengah baca benda ni? hehe. lekluuu, baru 2 minggu puasa, okay la tu .xlambat aihh :D


p/s : LTNS means 'long time no see' jer pun.. tak payah nak galakkan semangat inkuiri sangat lah!haha . till we meet again, assalamualaikum ^^

No comments: