Tuesday, October 16, 2012

Nice October. Thanks Allah :)

assalamualaikum. 11 Oktober 2012. tarikh nie, takde la special mane tapi yang best sebab aku dapat bergambar dengan abang Yus. wahh, kelas kau mariaa! abang Yus, kalau orang luar memang tak kenal la sape. tapi cube kalau sebut Sutun a.k.a Adik? haaaa, baru glamour mak jemah!haha.propa giler. disebabkan abg Yus nie budak DPLI kat IPDA, so aku amik kesempatan la bergambar dengan dia. at least nanti ada benda nak tunjuk kat anak cucu yang aku same tempat belajar dengan pelakon. HiHiHi.
13 Oktober 2012. tarikh ni merupakan antara tarikh yang best sepanjang bulan Oktober 2012 aku. sebab, secara tak sengaja aku dah buat apa yang aku tak pernah plan. u know what? aku tak suka suprise tapi aku sukakan unplanned things to happen!Hihi thanks friends! ^^
14 Oktober 2012. tarikh ni pulak, tarikh kakak aku konvo. alhamdulillah, lepas sorang lagi. boleh aku pau gaji kakak lepas nie.muahahaha! congrats kakak manis.. *bodek bodek*
15 Oktober 2012. okay pada tarikh nie, we olls (me and classmates) ada jamuan kelas. for the first time, alhamdulillah, semua budak kelas manage to attend jamuan tu. and the best thing is masa tuka tuka hadiah, i dapat bantal android. comel. siap ade smiley smiley gituuu :)
okay sampai situ setakat ni. wishing to have a better and great October, November, December and 2013! amiiiin :) :) :)

Friday, October 05, 2012

pinjam penyapu sawang sat boleh dak? :P

hai assalamualaikum salam sejahtera salam satu Malaysia salam perpaduan ;) almost sebulan lebih aku x update blog nie kan?smpai blogger.com dah tuka homepage pun aku tak tahu. haha kesian gila. tapi best gak yang baru nie, space nak tulis besar sikit compared dengan yang lama, kecik te'ot je. okay okay, nak tahu kenapa aku tetiba rasa nak update blog? sebab ade klasmet aku yang sorang nie, tetiba ingatkan aku balik yang aku rupenye ade blog!mwahahaha. pak chad name dia. suke mengata aku cakap aku gemok! ouh, perkembangan terbaru, memang aku makin 'bersemangat waja perkasa' pun sekarang nie. tah kenapa cepat je naik berat, metabolisme rendah kot. *dan2 aku salahkn metabolisme kan?haha* okay it's not that yang aku nak highlight kat entry kali nie. sebenarnya tujuan utama aku just nak update ape yang aku buat sepanjang september lepas sampai x sempat lah nk up entrybaru. YB sangaaaat!hahaha. tapi masalah utama sekarang, aku dah lupa. so kita cakap pasal benda lain jela eh? haha xde motif btol =__=" pasal ape eh? haaa pasal berat badan pun best jugak!aku tahu kalau pak chad baca nie dia mesty tengah syok!sila la syok byk2..aku perasan gak sejak belakangan ni, aku nie makin tuttttttttttt!ahaha!bukan sorang yang tegur, berorang-orang! eh, sejak bila kau ade nie?sambil pegang lemak aku, kureng btol. ozie, dia cakap kau makin tembam. fine....yang paling tak boleh blahh ade yang tanya. ozie, baby sihat?mwahahaha, aku layankan aje ;) okay aku tak pregnant eh, tu memang cara kawan2 aku bergurau senda ngan aku, kang tak pasal ada yang bagi hadiah set baju baby kat aku.wkwkwkkwkwkwk :DD kesimpulannya, maybe aku tengah happy kot. alhamdulillah sementara boleh happy,jangan sekat. nanti Allah tarik nikmat tu kan dah menyesal. nak kurus ke tak? mesti la nak. tengah cube slow slow la konon. tapi nak buat cemana, aku nie turun bukan main payah, naik semudah ABC! so people out there, jangan expect orang lain macam kita k. lagi lagi dealer produk kurus segala bagai tu, kau takde kat tempat aku, so jangan nak pandai pandai cakap aku tak usaha, haaa kan dah emotional?hahahahhaahaha! okay lah, merepek tak tahuan hala dah nie. aku mintak diri dulu. assalamualaikum daun keladi, esok esok jum, kite jumpa lagi. haha, pntun dua kerat yang FAIL! okbye! :DD