Tuesday, October 16, 2012

Nice October. Thanks Allah :)

assalamualaikum. 11 Oktober 2012. tarikh nie, takde la special mane tapi yang best sebab aku dapat bergambar dengan abang Yus. wahh, kelas kau mariaa! abang Yus, kalau orang luar memang tak kenal la sape. tapi cube kalau sebut Sutun a.k.a Adik? haaaa, baru glamour mak jemah!haha.propa giler. disebabkan abg Yus nie budak DPLI kat IPDA, so aku amik kesempatan la bergambar dengan dia. at least nanti ada benda nak tunjuk kat anak cucu yang aku same tempat belajar dengan pelakon. HiHiHi.
13 Oktober 2012. tarikh ni merupakan antara tarikh yang best sepanjang bulan Oktober 2012 aku. sebab, secara tak sengaja aku dah buat apa yang aku tak pernah plan. u know what? aku tak suka suprise tapi aku sukakan unplanned things to happen!Hihi thanks friends! ^^
14 Oktober 2012. tarikh ni pulak, tarikh kakak aku konvo. alhamdulillah, lepas sorang lagi. boleh aku pau gaji kakak lepas nie.muahahaha! congrats kakak manis.. *bodek bodek*
15 Oktober 2012. okay pada tarikh nie, we olls (me and classmates) ada jamuan kelas. for the first time, alhamdulillah, semua budak kelas manage to attend jamuan tu. and the best thing is masa tuka tuka hadiah, i dapat bantal android. comel. siap ade smiley smiley gituuu :)
okay sampai situ setakat ni. wishing to have a better and great October, November, December and 2013! amiiiin :) :) :)

4 comments:

emily tina said...

bestnyer dpt bantal android! nak jugak! bantal bb xde ke? :P

rindu korang!
rindu ipda.

izzatizamburi :) said...

hihi bantal bb xdela emily :P

we olls pun rindu emily sangaaaat! tak saba nk jumpe nnty :)

CikguGemuk said...

Sweetnya dua org tinggi kat belakang tu...

izzatizamburi :) said...

hahahah cikgu gemuk?lawak3..
tak payah nk sweet sgt la.aku tgk xdeyg sweeet pon.hahaha