Friday, November 16, 2012

1 December 2012 ;)


assalamualaikum..

dah kenapa dengan 1 Dec 2012? jeng jeng jenggggg!
Engagement Day.

terkejut? serius aku tak tipu. jemput laa datang yang dekat-dekat tu.
tema purple pink. hehehehe.

9 balas 7 je. x grand mane pun. pelamin and hantaran pun puan ibu yang sediakan.
alahaiii malu la announce kat sini. ^_^

jemput la eh? bile nak langsung?
insyaallah kalau takde aral melintang, dua-dua pihak dah setuju bulan 4 tahun depan.
doa-doakanlaa jodoh panjang. amiiiiiin.

ouhhhh, agaknye macam nie la rasenye kalau sampai turn aku nanti kan?muahahaha. untuk makluman, pada tarikh nie kakak aku akan bertunang. i mean kakak tiri. ahh abaikan. kakak la jugak tu kan? dengan orang Johor tak silap. first time ni merasa family sndri nak bertunang. hahaha. puan ibu bukan main excited sediakan barang2 hantaran semua. untunglaa kreatif. tapi x jatuh kat aku kreatif tu. malangg malangg.

cakap pasal nie kan, agaknye puan ibu memang excited kot buat preparation. sampai tadi puan ibu tanya aku.

"ko dek, bile nak tunang?"
nahhhhhhhhhhh, terkejut mak jemah dengar soalan cepu emas tu sambil malu-malu.
cehh, geli je.

tapi kan, tu maksudnye greenlight ke saje bergurau? haa, aku dah confuse nie. jangan wat aku naik awan nanti payah nak tarik turun. mahahhaat magandi btol.

harap ibu memang joking je. tolongla jangan serius dalam joking. malu laa nak tunang tunang nie. i'm still younggggg, mother.hehehe.takpe dont worry. aku tak mampu nak langkah sampai 2 bendul. tunggu abg kecik and kakak settle dulu :D

okay then. BRB. daaaa~

No comments: