Thursday, November 15, 2012

everybody, it's Thursday! ;)


assalamualaikum wbt :)
since it is Thursday and i've been 4 days in my Home Sweet Home. oh yeahhhh ;)

sebelum terlupa, salam maal hijrah to all muslims in the universe. Toooodia!..semoga tahun baru nie bawak semangat baru, hidup baru, perangai baru, berat baru (muahahaha) untuk aku dan semua orang. amiiiiin..

okay. yang sebenarnya aku pun tak tahu nak tulis pasal ape sangat. tapi disebabkan tangan macam nak menaip, aku fikir berblogging is the best way. yelaa, daripada aku merepek tah ape kat word tu, it's better aku tulis kat sini kan? tah la macam takde motof pon ade ape aku tengah buat sekarang nie. pathetic Me!

ouh, hari selasa lepas asar hari tu, adik kawan rapat aku meninggal dunia. umur baru 18, sakit leukimia. innalillah. kesian sangat tengok emak arwah (cikgu sekolah menengah aku dulu). mesti dia terlalu sedih, anak dia yang masih terlalu muda dah pergi tinggalkan dia buat selamanya. mane tak nye, sampai duduk terkulai layu la ayat novel cakap. hmm, semoga roh ditempatkan dalam kalangan orang yang beriman. amiiin..

cite pasal cuti ni pulak, there's nothing special plan yang aku nak buat. actually, dlu ade la ingat nak stay lama sikit kat kedah sebab nak keje. tup tup plan kena ubah. so bile dah balik sini, susah sikit la jawabnye aku nak keje bagai. plus,kene jadi cikgu tuisyen untuk adik kecik aku tu. taun depan dah nak PMR, tapi result exam hari tu, Subhanallah! macam lagi 4 tahun nak PMR!geram je aku tengok. harap harap boleh la tolong sikit nak improvekan dia punya result.

rase tu je kotuntuk hari ni. kotuntuk??kotuntuk pon bolehhhh!!haha. spacebar aku nie problem btol la~

okay semua. assalamualaikummmm! kalau tak jawab dosa, kalau jawab Gatal! (dah pulak? ni pengaruh cte Hantu Kapchai la nie.tah ape laaa.sengal betul)

7 comments:

missleana said...

ozie, ko penah ke sesaje bukak word untuk merepek??? hahahaha

hepi olidays.. :)

Miss sYiDa said...

smoga ur pnya azam tercapai..dag tercapai skit tu...huhuhuu

izzatizamburi :) said...

missleana : soalan tu, sbb tak caye ke sbb nak perlieh?hahaha. yes, i do. aku pun xtaw nape pelik sangat bnde2 yang aku buat.hahaha

miss syida : amiiin jelaa. tapi tu laa,semoga semua azam tahun baru kita tercapai :D

missleana said...

giler kot.. aku tanya tu sebab aku tak percaya.. seriously ko buat??? memang ko kuat merepek... lawak la ko ni... hehe :)

izzatizamburi :) said...

hahaha tah la.kdg2 ase jugak bnde tu pelik tapiiiii xtaw laa nk kate..mwahahahha :D
takpelaa, aku kne tambah lg 1 azam nie.
harap2 dgn tahun baru ni, aku jadi someone yg x pelik lagi. mampu ke?hahaha..alahaiiii ^^

kakak~ said...

adek sape mngal?anak ckgu sape?

izzati zamburi :) said...

kaluit..haha
adik ain la..ank ckgu rostiyah..